Marketing Finland on markkinointia ja viestintää tekevien ja ostavien yritysten verkosto, johon kuuluu yli 400 jäsenyritystä, jotka haluavat menestyä ja kasvaa paremman  markkinoinnin avulla. Toimimme jäsentemme edunvalvojana, tiedon välittäjinä ja keskustelujen rakentajana.

Etsimme nyt markkinoinnin harjoittelijaa, jolla on aito kiinnostus sukeltaa modernin markkinoinnin eri osa-alueille.

Toimit osana pientä ja nopealiikkeistä tiimiämme, jonka tehtävänä on etsiä ja tunnistaa viestinnän ja markkinoinnin kiinnostavia ilmiöitä sekä tuottaa näiden ympärille sisältöjä, joita jaetaan omissa kanavissamme, kumppaniverkostossamme, koulutuksissamme sekä uutiskirjeissämme.

Harjoittelussa tulet osaksi markkinointi- ja sisältötiimiämme ja pääset myös  itse vaikuttamaan harjoittelujakson sisältöön. Tällä hetkellä tarvitsemme apua erityisesti:

– monimuotoisessa sisällöntuotannossa somekanaviin, uutiskirjeisiin tai mediaamme
– kilpailutuotantojen avustamisessa
– tapahtumatuotantojen avustamisessa
– muissa markkinoinnin toimenpiteissä

Tärkeimpinä ominaisuuksinasi pidämme kiinnostusta markkinointiin, oma-aloitteisuutta, taitoja etsiä ja jalostaa uutta tietoa sekä kykyä kuunnella ja osallistua keskusteluihin. Sujuva sisällöntuotanto on tulevan harjoittelijamme vahvin osaamisalue. Kiinnostus videoiden tekoon ja editointiin sekä Adoben ohjelmien käytön osaaminen on plussaa, mutta ei pakollista. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten kielitaitoa myös arvostamme.

Pääset oppimaan paljon uutta markkinoinnista ja viestinnästä, osallistumaan alan kiinnostavimpiin koulutuksiin ja tapahtumiin sekä rakentamaan verkostoja, joista on myöhemmin hyötyä urallasi. Harjoittelujakson palkkasi on 600 €/kk ja kesto 3-6 kk.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen maria.timonen@marketingfinland.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta arkisin 25.8.2021 alkaen klo 8-12, puhelin 044 973 8198.

Lue lisää Marketing Finlandista ja ajankohtaisista aiheistamme:  www.marketingfinland.fi. Tiimimme jäseniin voit tutustua täällä.