Mainosta

MRKTNG-lehti: printti ja digi

Uusia ideoita ja markkinoinnin insight-tietoa

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä MRKTNG-lehti on suunnattu markkinoinnin tekijöille ja yrityspäättäjille, jotka haluavat kasvattaa markkinoinnin osaamistaan sekä seurata alan kehitystä. Lehti kertoo kootusti markkinoinnin tärkeistä ajankohtaisista ilmiöistä, menestyneistä brändeistä ja ammattilaisista niiden takana sekä toimialan kehitystrendeistä.

Marketing Finlandin jäsenyritykset saavat lehden vuosikerran jäsenetuna. MRKTNG-lehdessä ja digimediassa tavoitat tehokkaasti markkinoinnin päättäjät, vaikuttajat ja tekijät.

Mediakortti Sisällöntuotannon Expert-paketti

Levikki

  • MRKTNG mediat tavoittavat yli 30000 kävijää digikanavissa.
  • Lehden painosmäärä on + 4000 kpl

Kohderyhmät

  • Markkinoinnin päättäjät 90 %
  • Markkinoinnista kiinnostunut ylin johto 5 %
  • Mainostoimistot ja alan palvelutarjoajat 5 %

Jäsenyritykset: Expert-paketilla suora ja interaktiivinen kontakti markkinoinnin päättäjiin

Yksi parhaimmista keinoista erottua ja näyttää oma osaaminen toteen asiakkaalle on asiantuntijamarkkinointi. Koemme, että se on myös paras tapa yhdistää osaavat palveluntarjoajat sekä laadukkaita markkinoinnin palveluja tarvitsevat jäsenemme. Tähän tarpeeseen olemme luoneet palvelun, jossa voit tuoda asiantuntijuutesi esiin meidän verkostollemme sisältöyhteistyön muodossa.

Expert-pakettiin kuuluu blogikirjoitus MRKTNG-mediaamme, 1-2 tunnin pituinen asiantuntijawebinaari sekä palveluntarjoajan näkyvyys webinaarin markkinoinnin yhteydessä. Lisäksi webinaarisi jää eLearning Academyn -palvelun tilanneille katsottavaksi vähintään vuoden ajaksi. Moderoimme sekä markkinoimme webinaaria – sinun tulee vain huolehtia asiantuntevasta ja kiinnostavasta sisällöstä. Webinaarit ovat osallistujille veloituksettomia.

Tämä palvelu vain jäsenyritystemme käytössä.

Kysy lisää palvelusta ja varaa oma webinaariaika sekä blogipaikka liina.roponen@marketingfinland.fi

Hinta: 1 500 € + alv 24 %.