Mainosta

MRKTNG – markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten media

Uusia ideoita ja insight-tietoa alan parhailta

Uutta vuonna 2024: MRKTNG-lehti ilmestyy joulukuussa – parin vuoden tauon jälkeen sekä printtinä että digilehtenä. Uutissivusto mrktng.fi uudistuu vuoden alkupuolella.

Lehti ja uutissivusto on suunnattu markkinoinnin ja viestinnän tekijöille sekä yrityspäättäjille, jotka haluavat kasvattaa markkinoinnin osaamistaan sekä seurata alan kehitystä. MRKTNG kertoo kootusti markkinoinnin ja viestinnän tärkeistä ajankohtaisista ilmiöistä, menestyvistä brändeistä ja ammattilaisista niiden takana sekä toimialan kehitystrendeistä. MRKTNG tavoittaa tehokkaasti markkinoinnin ja viestinnän päättäjät, vaikuttajat ja tekijät.

Mediakortti

Sisällöntuotannon Expert-paketti

Levikki / jakelu

MRKTNG Media tavoittaa yli 40 000 alan päättäjää- ja vaikuttajaa Marketing Finlandin kanavissa

  • MRKTNG Media tavoittaa yli 40 000 alan päättäjää ja vaikuttajaa
  • Verkkosivusto ja somekanavat n. 28 000
  • Printtilehden jakelu joulukuussa n. 5 000
  • Näköislehden jakelu joulukuussa n. 30 000
  • Joulukuun näköislehti jaellaan myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n ja Suomen Markkinointiliitto MARKin jäsenistölle

Kohderyhmät

  • Markkinoinnin ja viestinnän päättäjät ja asiantuntijat (johtajat, päälliköt, suunnittelijat)
  • Yritysjohto
  • Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu- ja tuotantotoimistot, vaikuttajaverkostot
  • Oppilaitoksissa opettajat ja oopiskelijat

Jäsenyritykset: Expert-paketilla suora ja interaktiivinen kontakti markkinoinnin päättäjiin

Yksi parhaimmista keinoista erottua ja näyttää oma osaaminen toteen asiakkaalle on asiantuntijamarkkinointi. Koemme, että se on myös paras tapa yhdistää osaavat palveluntarjoajat sekä laadukkaita markkinoinnin palveluja tarvitsevat jäsenemme. Tähän tarpeeseen olemme luoneet palvelun, jossa voit tuoda asiantuntijuutesi esiin meidän verkostollemme sisältöyhteistyön muodossa.

Expert-pakettiin kuuluu blogikirjoitus MRKTNG-mediaamme, 1-2 tunnin pituinen asiantuntijawebinaari sekä palveluntarjoajan näkyvyys webinaarin markkinoinnin yhteydessä. Lisäksi webinaarisi jää Marketing Finland Academyn -palvelun tilanneille katsottavaksi vähintään vuoden ajaksi kumppanimme kouluttavat osioon. Moderoimme sekä markkinoimme webinaaria – sinun tulee vain huolehtia asiantuntevasta ja kiinnostavasta sisällöstä. Webinaarit ovat osallistujille veloituksettomia.

Tämä palvelu vain jäsenyritystemme käytössä.

Kysy lisää palvelusta ja varaa oma webinaariaika sekä blogipaikka reetta.karjalainen@marketingfinland.fi

Hinta: 1 500 € + alv 24 %.