Haluatko markkinoinnin edelläkävijäksi?

Etsimme nyt tiimiimme markkinoinnin harjoittelijaa, jolla on aito kiinnostus sukeltaa modernin markkinoinnin eri osa-alueisiin. Toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on etsiä sekä tunnistaa markkinoinnin kiinnostavia ilmiöitä sekä tuottaa näiden ympärille sisältöjä, joita jaetaan omassa lehdessämme, sivustollamme, sosiaalisessa mediassa, kumppaniverkostossamme, chatbotissa sekä uutiskirjeissämme. Opit tuottamaan monimuotoisia sisältöjä eri kanaviimme. Pääset osallistumaan alan kiinnostavimpiin koulutuksiin ja rakentamaan verkostoja, joista on myöhemmin hyötyä urallasi.

Tärkeimpinä ominaisuuksinasi pidämme aktiivista asennetta ja kiinnostusta markkinoinnin teemoihin. Lisäpisteitä saat kirjoittamisen, valokuvauksen ja videokuvaamisen osaamisesta. Harjoittelujakson jälkeen sinulla on valmiudet toimia monipuolisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Hakemukset 31.10.2018 mennessä osoitteella janne.haivala@mainostajat.fi

 

Mainostajien Liitto on vuodesta 1951 toiminut yritysten edunvalvoja, kouluttaja ja verkostojen rakentaja. Tänä päivänä olemme markkinoinnin muutoksen liike, johon kuuluu noin 400 yritystä, jotka haluavat menestyä paremman markkinoinnin avulla.

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.