YouTube testaa uusia ominaisuuksia ja lanseeraa suunnittelutyökalun

YouTube testaa kuva-kuvassa teknologiaa tietokoneen selaimessa

Ominaisuus on jo tuttu mobiilikäytössä: katsottava video pienenee kellumaan oikeaan reunaan ja YouTuben tai muu verkon selaaminen on mahdollista samanaikaisesti kun video pyörii. Tämä voi olla jatkossa uusi tapa mainostaa YouTubessa. Toistaiseksi toiminto on käytössä suoratoistopalvelussa YouTube Red, joka ei toimi vielä Suomessa.

YouTube lähestyisi uusilla ominaisuuksillaan lineaarista televisiota samalla kun perinteinen tv lähestyy YouTubea. Noin vuosi sitten julkistettiin kuukausimaksullinen YouTube TV muutamissa USA:n kaupungeissa.

Lisää aiheesta: The Verge YouTube testaa kuva-kuvassa -toimintoa

YouTube Red

YouTube TV

Lisäksi 50 maassa on nyt tarjolla uusi työkalu, Reach Planner, kohderyhmien suunnitteluun ja budjetointiin

Starting today (11.4.), we’ve made it easier to answer questions like these by introducing Reach Planner, a new tool in AdWords. Now, for the first time, advertisers can forecast the reach and frequency achievable on YouTube and across Google’s video partners, in over 50 countries. This resource will simplify the planning process by providing unique reach across devices, for all core audiences and video formats.

Lue artikkeli

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.