Joulukiertue jäsenyrityksillemme

Uudistuva liitto ja uudet perinteet!

Tänä vuonna uusi jouluperinteemme eli #joulukiertue on saanut alkunsa: jäsenyrityksemme saavat yllätyksenä kokemusperäisen joululahjan livemusiikin muodossa. Kiertueella mukanamme on Lahden oma poikabändi Ylävire. Ylävire sävelsi yritysjoulukiertueellemme oman biisin – Pikkupetterin Joulu, jonka ensiesitys oli Radio Voimalla 29.11. Radio Voimassa vieraili myös Mainostajien Liiton uusi kasvo Wanda Holopainen kertomassa joulukiertueestamme sekä kokemusperäisistä yrityslahjoista.

Joulukiertue on saanut mahtavan vastaanoton niin radiossa, yrityksissä kuin myös Lahdessa yleisesti. Yrityksiin tuotu joulumieli yllätyksenä työntekijöille ja asiakkaille on ollut hieno kokemus jäsenillemme. Mikäli haluat saada ensi vuonna meiltä yllätykseksi kokemusperäisen lahjan joululaulujen muodossa, lähetä viestiä Wandalle, niin sinun yrityksesi voi olla seuraavan vuoden yllätyslahjan saaja!

JÄSENETU: Mikäli sinulta puuttuu idea vielä tuleviin pikkujouluihin tai muihin tuleviin yritysjuhliin, Ylävire tarjoaa nyt jäsenyrityksillemme livemusiikkia jäsenhintaan 45 minuutin setti 500 e (myös pidemmät esitykset neuvoteltavissa). Lisätiedustelut wanda.holopainen@mainostajat.fi

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fifteen + one =