Uusi markkinoinnin kasvutapahtuma GROWTH

Alma Talent ja Messukeskus Helsinki järjestävät markkinoinnin, median ja viestinnän päättäjille ja asiantuntijoille suunnatun uuden GROWTH-kasvutapahtuman 2.12.  

Messukeskuksessa järjestettävä GROWTH on uudenlainen markkinoinnin kasvutapahtuma, jossa jo onnistuneet yrittäjät jakavat osaamistaan ja rohkaisevat muita yrityksiä kasvuun. Tapahtuman tavoitteena on antaa eväitä yritysten liiketoiminnan kasvuun ja kilpailukyvyn vahvistamiseen markkinoinnin keinoin.

Ohjelma jakautuu kahteen päälinjaan: digitaaliseen markkinointiin ja markkinoinnin vaikuttavuuteen. Puheenvuoroja on muun muassa innovaatioiden kaupallistamisesta, brändiarvon mittaamisesta ja osaajien houkuttelemisesta. Lisäksi tapahtumassa järjestetään paneelikeskustelu kasvun ja innovaation tilasta. Päätoimittaja Arno Ahosniemen vetämään keskusteluun osallistuvat muun muassa toimitusjohtaja Nina Kopola, myynti- ja kehitysjohtaja Mika Pohjola, työelämäprofessori Pekka Mattila ja Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Markkinointitapahtuma GROWTH on osa Alma Talentin ja Messukeskus Helsingin yhteistyötä päättäjille ja ammattilaisille suunnattujen toimialatapahtumien järjestämisessä. Mukana markkinointiyhteistyössä ovat myös IAB Finland, Kasvuryhmä, MARK, Marketing Finland ja MTL. Tapahtuman juontaa toimittaja Mervi Kallio.

GROWTH-kasvutapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä 2.12.2020, #growth2020

Lisätietoja:

Alma Talent, kehityspäällikkö Salla Mäkelä, p. 040 586 4585, salla.makela@almamedia.fi
Messukeskus Helsinki, myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen, p. 040 503 2026, anna.suominen@messukeskus.com ja tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.