Vaikuta videolla -kirja ilmestyi

 Vuoteen 2020 mennessä 82 % verkkoliikenteestä ennustetaan koostuvan videoista.* 

Mainostajien Liiton tuore kirja Vaikuta videolla (kirj. Sasu Sorkio) tarjoaa käytännönläheistä tietoa videota markkinoinnissaan käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville.  

 Ihmiset ovat aina halunneet kuulla, nähdä ja kokea tarinoita. Liikkuva kuva ja ääni mahdollistavat mieleenpainuvia elämyksiä. Tunteisiin vetoaminen ja muistijäljen aikaansaaminen kulkevat käsi kädessä. Kun organisaation osaaminen videon hyödyntämisessä kehittyy, syntyy yhä oivaltavampia sisältöjä, joilla toivottu vaikutus kohdeyleisöön vahvistuu. 

 Sasu Sorkiolla on vuosien kokemus videoiden suunnittelusta ja tuotannosta markkinointiviestinnän osaksi: 

“Toivon kirjan avaavan uusia polkuja videoiden hyödyntämiseen viestinnässä ja markkinoinnissa. Tavoitteena on, että jatkossa kynnykset videoiden järjestelmälliseen hyödyntämiseen madaltuisivatja organisaatioissa uskalletaan tehdä enemmän, laadukkaammin ja rohkeammin.” 

Vaikuta videolla (2019), 223 s.
ISBN 978-952-5262-57-5

Hinta 49 e, Mainostajien Liiton jäsenyritykset ja oppilaitokset 36 e. Hintoihin lisätään alv 10 % ja postituskulut.

Tilaa kirja

 

 

* Cisco Visual Networking?Index: Forecast and Trends?2017-2022

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 + 15 =