Viestintä- ja markkinointipalvelut: hae mukaan toimittajapooliin

Dynaaminen hankintajärjestelmä eli DPS on julkishallinnolle entistä joustavampi tapa tilata viestinnän ja markkinoinnin palveluita.

Hansel hoitaa toimittajien arvioinnin julkisten toimijoiden puolesta. Käytännössä tämä vastaa EU-kilpailutusta, jolloin julkiset tahot voivat tilata haun läpäisseestä toimittajapoolista projekteja ketterämmin kuin vanhalla mallilla. Palvelualueet:

  1. Viestinnän ja markkinoinnin konsultointi
  2. Viestinnän suunnittelu ja toteutus
  3. Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  4. Digitaalinen markkinointi ja viestintä
  5. Mediasuunnittelupalvelut
  6. Viestinnän koulutuspalvelut

Koronatilanne osoitti että vanhat mallit ovat kankeita – on erilaisia käytäntöjä, ja kilpailutuslainsäädäntöä sovelletaan eri tavoin. Puitetoimittajapooli ratkaisee näitä ongelmia: EU-tasoisen haun läpäisseet toimittajat ovat kelvollisia kumppaneita minkä kokoisiin projekteihin hyvänsä ilman erillisiä julkisia kilpailutuksia, mikäli ostaja niin tahtoo toimia. DPS on voimassa 5 vuotta, ja haku on auki koko ajan.

Haluatko toimittajaksi viestintä- ja markkinointipalveluiden DPS:ään?

Käy tutustumassa osallistumispyyntöön. Dynaaminen hankintajärjestelmä on jaettu kahteen luokkaan palveluiden laaja-alaisuuden perusteella. Toimittaja voi jättää osallistumishakemuksen joko toiseen tai molempiin luokkiin.

Katso lisätietoa DPS:stä videolta tai lue lisää Hanselin verkkosivuilta.

Lisätiedot:

Anni Airaksinen
kategoriapäällikkö, asiantuntijapalvelut
Hansel Oy
puh. 0294 444 291
anni.airaksinen@hansel.fi

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 5 =