YouTube Creator Meet&Greet for Marketers -tapahtuma

Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa
ti 10.9.2019 klo 17:00 – 19.00

YouTube Creator Meet&Greet tuo yhteen kotimaisia vaikuttajia, brändien edustajia, creatoreita, MCN:iä ja YouTuben omaa väkeä. 

Tapahtumassa käydään sisältömarkkinoinnin paneelikeskustelu sen ympäriltä, miten vaikuttajat voivat käyttää omaa kanavaansa hyvän tekemiseen sekä mitä brändit odottavat vaikuttajilta positiivisen vaikuttamisen suhteen ja kuinka yhteiset arvot ovat mukana tuloksellisen markkinoinnin tekemisessä.

Tapahtumassa on tarjolla kevyttä purtavaa ja livemusiikista vastaa Ylävire. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Marketing Finland ja Google.

YouTube Creator Meet&Greet for ?arketers  on osa kahden päivän mittaista MRKTNG Day -tapahtumaa, jonka teemana on ”Do Good with Marketing” ja joka tuo Suomeen maailman johtavia brändien tekijöitä ja markkinoijia. MRKTNG Dayn sisäänpääsy oikeuttaa YouTube Creator Meet&Greet for Marketers -tapahtuman sisäänpääsyyn, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Ilmoittaudu tapahtumaan:

Minulla on jo lippu MRKTNG Day -tapahtumaan

Minulla ei ole vielä lippua MRKTNG Day -tapahtumaan

Jos olet vaikuttaja ja haluat ilmoittautua tapahtumaan, lähetä viestiä maria.timonen@marketingfinland.fi

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.