Onnea Inna ja PING Helsinki!

Evento Awards gaalassa 4.4. jaettiin erikoispalkinto erityisestä rohkeudesta ja näkemyksellisestä riskinottokyvystä tapahtuma-alalla.

Ensimmäistä kertaa jaetun palkinnon sai Inna-Pirjetta Lahti /PING Helsinki ansionaan PING Festival tapahtumakonseptin kehittäminen. PING Festival on ainutlaatuinen tapahtumakonsepti, joka tuo yhteen sosiaalisen median vaikuttajat sekä heidän kanssaan toimivat yritykset. Pienistä resursseista huolimatta PING Festival on yltänyt tapahtumatuotannoltaan kansainväliset mittapuut täyttävien, ja jopa ylittävien, ammattilaistapahtumien joukkoon jo ollut kahdesti finalistina Evento Awards Yritystapahtumakategoriassa kilpakumppaneinaan mm. Kauppalehti Option Gaala, IBM Suomen päätapahtuma ja lukkoyritys Iloqin historian suurin tapahtumasatsaus. PING Festival on järjestetty neljä kertaa, viimeksi 8.5.2018.

Tunnustus tuntuu todella merkitykselliseltä paitsi minulle yrittäjänä, myös koko vaikuttajamarkkinoinnin toimialalle, jota ei käytännössä ollut vielä 4 vuotta sitten ensimmäistä PING Festivalia järjestäessämme olemassakaan. PING Festival on myös osoitus siitä, mikä rooli tapahtumalla voi olla uuden toimialan uskottavuuden kasvattamisessa, yhteisten käytäntöjen luomisessa sekä verkostojen luomisessa: Kun koko toimiala tekee yhdessä rohkeita ja uudenlaisia asioita, jotka vahvistavat ilmiöitä, kaikki voittavat. Olen ylpeä yhdessä upean tiimimme kanssa tekemästämme työstä sekä kumppaneista, jotka ovat uskoneet yhteiseen unelmaamme ja mahdollistaneet sen toteuttamisen maailmanluokan tasoisesti”, toteaa Inna-Pirjetta Lahti

Lisätiedot: tuomariston puheenjohtaja Petri Hollmén 040 173 7777

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 + thirteen =