Greetings from Cannes!

[Sent from Helsinki]

Ollaan Miikka ja Reetta – kaksi AD:ta, jotka edustivat Suomea hiljattain Young Lionsissa. Kumpikin ollaan edustettu Suomea junnu-kisoissa myös aiemmin: Miikka Roomassa Eurobestin Young Creatives-kisassa, ja Reetta Young Lionsissa missäs muuallakaan kuin Cannesissa. Tällä kertaa passeja ei tarvinut pakata mukaan ja aurinkotuolit levitettiin näppärästi jukkapalmujen alle olohuoneeseen.

Kansainvälisyys ja yhteisöllisyys saavutettiin kisojen Slack-kanavalla. Kun maiden edustajat huutelivat tervehdyksiään sieltä täältä, oli tunnelmat kuin Euroviisuissa konsanaan. 12 points from Finland! Ainoana erona, että nyt mentiin ihan yli Euroopan rajojen. “Konnichiwa from Tokyo, Japan!”

Itse kilpailu sujui intensiivisesti: saatiin briiffi, jonka jälkeen meillä oli 24 tuntia aikaa ratkoa se. Asiakkaana One Young World ja toimeksiantona suunnitella PR-teko, joka saa johtajat ottamaan nuoret mukaan ilmastonmuutoksen vastaiseen päätöksentekoon. Eli siis käytännössä miten pelastetaan maailma teoilla, ei pelkillä puheilla – pikkujuttuja. Lyötiin visuaaliset päämme yhteen, ja lähdettiin suunnittelemaan. Käytettiin lähes kaikki minuutit mitä meille oli annettu. Toisaalta – mitä muutakaan voi odottaa, kun laitetaan kaksi AD:ta saman pöydän äärelle? 

Tämä kokemus juuri tällaisenaan oli jo yksi suuri voitto meille. Tällä viikolla saadaan vielä kuulla kilpailun lopulliset tulokset. 

With love,
Miikka & Reetta

Young Lions 2021 | PR:
Miikka Saari, Art Director, N2 Creative
Reetta Haanpää, Creative Art Director, Kuubi 

@younglionsfinland

Young Lions Finland -kisaa mukana mahdollistamassa Plusprint 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − 14 =