Griippi Oy – tervetuloa verkostoomme!

Tuore jäsenyrityksemme Griippi Oy maahantuo ja myy brändituotteita, yritystekstiileitä, työvaatteita, tapahtumatuotteita sekä liikelahjoja. Asiakkaina ovat kaikenkokoiset yritykset, seurat, yhdistykset, kunnat, kaupungit ja organisaatiot.  Griippi  perustettiin vuonna 1979 nuoren avioparin toimesta, ja aluksi myytiin kirjekuoria, joita itse painettiin pienessä varastossa. Nopeasti business kasvoi ja valikoimaa kasvatettiin mainos- ja liikelahjoilla. Yritys on edelleen saman perheen omistuksessa.  Kansainväliset verkostot antavat uusia ideoita ja tuotetietoutta päivittäiseen työskentelyyn. Suunnitelmissa on mm. oman tuotemerkin kehitystyö sekä uudet digitaaliset palvelukonseptit sopimusasiakkaille

”Markkinoinnin haasteenamme on tällä hetkellä onnistuminen Google- ja somemainonnassa, eli mainonnan sisältö, kohdentaminen ja mittaaminen digitaalisessa ympäristössä. Oman brändin kehittämisessä sekä mainonnan suunnittelussa on myös paljon tekemistä. Odotamme Mainostajien Liiton jäsenyydeltä erityisesti monipuolista koulutustarjontaa ja tukea sopivien yhteistyökumppanien valintaan markkinoinnin suunnittelussa”, kertoo Helena Lekka-Salojärvi, Griippi Oy:stä.

Griippi Oy

Toimiala: Brändituotteiden ja yritystekstiilien maahantuonti ja myynti
Liikevaihto: n. 1,4 MEUR
Henkilömäärä: 6
Tärkein luku: Yli 500 aktiivista ja erilaista asiakassuhdetta
Markkinoinnin henkilömäärä: 2
Lisätietoja: helena.lekka-salojarvi@griippi.fi / www.griippi.fi

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sixteen − 10 =