Mapei Oy – tervetuloa verkostoomme!

Yksi uusimmista jäsenistämme, Mapei Oy on rakennuskemikaalien maahantuoja, jonka erikoisosaamista ovat rakennuskemian tuotteet. Yritys kuuluu kansainväliseen Mapei-konserniin. Mapei liittyi Mainostajien Liiton jäseneksi vuoden 2018 lopussa ja lähti mukaan markkinoinnin kiihdytyskaistalle tavoittaakseen oman markkinan Suomessa.

Mapei-brändi ja tuotteidemme kilpailuedut eivät ole vielä riittävän tunnettuja ammattilaisten keskuudessa Suomessa. Olemme Suomen markkinoilla melko tuore toimija ja toimimme jälleenmyyjien kuten Laattapiste Oy:n kautta. Nyt tarkoituksenamme on panostaa Suomeen, koska näemme markkinoilla meidän kokoisen aukon korkealaatuisille rakennuskemian tuotteille. Tiedän, että markkinoille ei vain ilmaannuta, vaan siihen tarvitaan paljon ja hyvin kohdennettua markkinointia. Tuotteemme ovat laadullisesti maailman huippua, koska Mapei-konserni investoi yli 5 % liikevaihdostaan tuotekehitykseen.  Ongelmana kuitenkin on, ettemme ole osanneet tätä viestiä tavoitemarkkinaan. Tarvitsemme rinnallemme liiketoimintaamme ymmärtävän kumppanin, joka auttaa suunnittelemaan sekä valitsemaan oikeat tekijät. Siksi liityimme Mainostajien Liiton jäseneksi sekä markkinoinnin kiihdytyskaistalle.

Toimiala: Maahantuonti (konsernin toimialana rakennustuotteiden valmistus)
Liikevaihto: n. 4 MEUR
Henkilömäärä: 8
Tärkein luku: 105 000 lähetystä vuodessa
Markkinoinnin henkilömäärä: 1
Lisätietoja: m.liikonen@mapei.fi / www.mapei.com

Toivotamme Mapein lämpimästi tervetulleeksi koko tiimimme ja verkostomme puolesta!

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen − eight =