MAINOSTAJA-lehti uudistuu

MAINOSTAJA-lehden lukijat ovat osa ainutlaatuista suomalaista markkinoinnin vertaisverkostoa, johon kuuluu nelisen tuhatta markkinoinnin ammattilaista ja yritysjohtajaa, jotka työskentelevät startup-yrityksistä TOP 500 -yrityksiin. Kuulut siis niihin onnekkaisiin, jotka saavat lukea ensimmäisinä markkinoinnin kiinnostavimmista ilmiöistä ja kuulevat sisäpiirin tietoa.

Juuri ilmestynyt MAINOSTAJA-lehti ilmestyy nyt ensimmäisen kerran Mainostajien Liiton ja Suomen Markkinointiliitto MARKin yhteisenä jäsenlehtenä. Uudistuvan lehden ensimmäisten numeroiden teemat ovat kasvu ja muutos. Nämä kaksi kulkevat käsi kädessä, ja siksi meidän markkinoinnin liittojenkin on aika tehdä tiiviimpää yhteistyötä ja muotoilla toimintaamme asiakaslähtöisesti.

Jatkossa pureudumme modernin markkinoinnin teemoihin syvemmin, ja esittelemme teemojen rinnalla markkinoinnin tekijöitä ja saavutettuja tuloksia. Tavoitteenamme on tuottaa sisältöjä, jotka antavat sinulle tiedon lisäksi uusia ideoita ja työkaluja tehdä tuloksekkaampaa markkinointia. Tässä numerossa esittelemme mm. markkinoinnin kiihdytyskaistan, joka on uudenlainen palvelu kasvua tavoitteleville organisaatioille.

Kansainväliset markkinat ovat kansantaloutemme kannalta tärkeä kasvusuunta, jonne yhä useamman yrityksen tulisi pyrkiä. Ongelmana on kuitenkin, että vain kourallinen pk-yrittäjistä haluaa kasvattaa yritystään kansainväliseksi. Me suomalaiset haemme turvallista kasvua ja kaihdamme riskejä, mikä historiaamme peilaten on ymmärrettävää. Kansainvälistyminen ei kuitenkaan vaadi enää fyysisiä konttoreita – uusille markkinoille pääsee digitaalisesti jopa omalta kotisohvalta. Siksi esittelemme jatkossa entistä enemmän kansainvälisiä ilmiöitä, otamme yhteyttä maailman parhaisiin asiantuntijoihin ja jaamme tietoa eri markkina-alueilta.

Toivotan mukavia lukuhetkiä uudistuneen MAINOSTAJA-lehden parissa ja haastan sinut mukaan antamaan palautetta siitä, mitä haluaisit lukea lehdestämme.

Riikka-Maria Lemminki
Mainostajien Liitto
riikka@mainostajat.fi

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen − thirteen =