Effie Europe -kilpailu 2021 on avattu

Effie Europe -kilpailussa on kaksi uutta kategoriaa: esports ja markkinointi-innovaatiot.

Tämän vuoden kilpailussa etsitään myös markkinointi- ja bisneshaasteita, joista on koronan aikana selvitty esimerkillisellä tavalla.
Effie Awards järjestetään yli 40 maassa. Effie Worldwide ohjaa kaikkia maita ja partnerit noudattavat aiempaa tiukemmin yhteisiä ohjeita.

Tuomarointikierroksia on kaksi ja niissä on eri tuomaristot. Ensimmäisessä tuomaroinnissa valitaan shortlista eli finalistit, joita voi olla korkeintaan kolmannes kisaan lähetetyistä töistä. Toisella kierroksella kilpailutyöt pisteytetään uudelleen. Pisteet annetaan strategisen oivalluksen, toteutuksen ja tulosten lisäksi luovuudelle.

Ilmoittautuminen aukesi 3.5.2021

EACA:n ja Marketing Finlandin jäsenille on luvassa osallistumismaksuista alennus.

Kilpailua järjestää the European Association of Communications Agencies (EACA). Kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii Procter & Gamble, The European Publishers’ Council, The European Interactive Digital Advertising Alliance (EDAA), Adforum.com & Viva Xpress Logistics.

Lue lisää

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nine − two =