Ivalolle ja Finlaysonille pronssia Effie Awards Europe -kisassa

Bed Peace

Ivalo Creative Agencyn Finlaysonille tekemä Bed Peace -vastuullisuuskampanja voitti pronssia Effie Awards Europe -kilpailussa. Onnea voittajille!

Keskiviikkona 30.11. julkistetuissa voittajissa ei ollut tällä kertaa muita suomalaisia töitä.

Kampanja voitti helmikuussa Suomen Effie -kisassa kaksi kultaa ja hopean. Kommentti onnelliselta Ivalon tiimiltä:

”Strategiamme on ollut kasvaa kohti kansainvälisempää statusta, ja toimimme tällä hetkellä asiakkaidemme kanssa Euroopan lisäksi mm. Japanissa. Kansainväliset kisat ovat luonnollisesti yksi tapa kasvattaa uskottavuuttamme muiden Euroopan huipputoimistojen rinnalla.

Olemme äärimmäisen onnellisia siitä, että pärjäsimme todella kovatasoisessa kategoriassa, ja erityisesti siitä, että teimme sen näin merkityksellisellä työllä. Ainutlaatuisten brändistrategioiden rakentamisen keskiössä meillä on tuloksellisuus, ja siksi juuri Effien saaminen lämmittää erityisesti sydäntä.

Finlayson oli valmis haastamaan omaa toimialaansa rohkeasti vastuullisempaan suuntaan, ja kutsui kuluttajat mukaan matkaan.

Lopuksi, kaikille teille muille kestävämmästä tulevaisuudesta haaveilijoille: To all the dreamers – you are not the only ones.”

Jenna Vaartimo, strategia- ja liiketoimintajohtaja, Ivalo Creative Agency

Lue MRKTNG-lehdestä miten Bed Peace -kampanja rakennettiin: Vallankumous sängyssä

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 − five =