Folkin Pia Dahlman Dubai Lynxin tuomaristoon

Dubai Lynx

Folk Finlandin CEO Pia Dahlman tuomaroi Dubai Lynx -kisan kahdessa kilpailusarjassa.

Cannes LIONS -perheeseen kuuluva Dubai Lynx on vuodesta 2006 lähtien järjestetty MENA-alueen (Middle East, North Africa) kilpailu, jossa kansainvälinen tuomaristo arvioi alueen parhaita töitä.

Dubai Lynx festivaali järjestetään tänä vuonna 14.–15.3. Katso tämän vuoden tuomariston kokoonpano täällä.

Pia Dahlman
”On mielenkiintoista päästä ensimmäistä kertaa arvioimaan kansainvälistä kisaa ja tapaamaan alan ihmisiä ympäri maailmaa. Kategoriat Creative strategy ja Creative effectiveness, eli luovuuden ja kaupallisuuden yhdistäminen on Folkin ja oman intohimoni ytimessä, joten otan uteliaana ja innokkaana tehtävän vastaan, Pia Dahlman kommentoi valintaansa Dubai Lynxin tuomaristoon.

Marketing Finland on Cannes LIONS -edustaja Suomessa. Edustamme myös Cannes-perheeseen kuuluvia Eurobest, Spikes Asia ja Dubai Lynx -kilpailuja. Järjestämme vuosittain Young Lions Finland -kilpailun, josta kunkin sarjan voittajatiimi pääsee osallistumaan kansainväliseen Young Lions -kilpailuun ja Cannes Festival of Creativity -tapahtumaan kesäkuussa Ranskan Cannesissa.

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × 5 =