ICCO European Forum 10.6.

Viestintätoimistojen vuosittainen tapaaminen pureutuu mm. sananvapauden, medialukutaidon ja etiikan teemoihin.

Viestintä on korona-aikana osoittautunut lähestulkoon mahdottomaksi tehtäväksi. Ristiriitaiset viestit, vääristellyt viestit, salaliittoteoriat ja kuplauttavat algoritmit sekoittavat tilannekuvaa. Asiatiedon viestiminen ei ole koskaan ollut helppoa, mutta nyt viestin saaminen perille vaatii yhä syvällisempää ammatillista ymmärrystä viestintäteknologiasta, vaikuttamisen keinoista ja tunteista.

Globaalin kriisin keskellä viestintäilmastonmuutos rapauttaa demokraattisten valtioiden kansalaisten ihmisoikeuksia. ICCO European Forum -virtuaalitapahtumassa sukelletaan viestintäammattilaisuuden syvään päähän.

”Viestintäammattilaiset käyttävät suurta valtaa viestiessään. Näin suuren vallan käyttäjinä meidän on tärkeää ymmärtää mitä viestintäympäristössä tapahtuu ja miten me voimme olla osa ratkaisua. Tekoälyn ja viestinnän etiikka on yksi keskeisimmistä haasteista, joihin meidän on yhdessä löydettävä kestäviä periaatteita”, toteaa yksi tapahtuman asiantuntijoista Christina Forsgård, ICCO Ethics Chair.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ICCOn European Forum -tapahtumaan.

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three − 2 =