Jäsentarjous: varaa oma paikka Nordic Business Forumiin

Nordic Business Forum on yksi maailman johtavimmista liike-elämän seminaareista. Vuoden 2019 seminaarin teemoina ovat kasvu, markkinointi ja innovaatio ja puhujina ovat mm. George Clooney, Randi Zuckerberg, Steve Wozniak, Brené Brown, Sara Blakely ja Daniel Pink.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.-10.10.2019.

Erikoistarjous

Mainostajien Liiton jäsenenä, olet oikeutettu veloituksettomaan paikkavaraukseen (arvo 150 €), kun ostat lipun Nordic Business Forum 2019 -tapahtumaan. Lunastaaksesi tarjouksen käytä koodia mainostajat2019 lipun oston yhteydessä. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Kyllä, haluan osallistua

Jos sinulla on jo lippu tapahtumaan, mutta haluat paikkavarauksen, olet oikeutettu 50% alennukseen paikkavarauksesta täällä käyttämällä koodia mainostajat2019seat.

Mitä tarkoittaa paikkavaraus?

Nordic Business Forum -tapahtumissa ei ole nimettyjä istumapaikkoja, vaan paikat täytetään sisääntulojärjestyksessä. Paikkavarauksella sinulle varataan paikka jäsenorganisaatiosi nimellä varustetulla tuolihupulla. Tulet siis istumaan yhdessä muiden jäsenten kanssa keskeisillä paikoilla seminaarisalia.

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Nordic  Business Forumin yhteyshenkilöömme:

Riku Riekko
Account Manager, Program Coordinator
riku.riekko@nbforum.com
+358 45 641 5890

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 + 18 =