Kimi Räikkönen Samsungin brändilähettilääksi Pohjoismaissa

Samsung Electronics Nordic on koonnut brändilähettiläikseen joukon omien alojensa pioneereja.

Go Capture It! -kampanjaa ja Galaxy S21 -älypuhelinta tunnetuksi tekevät lähettiläät tulevat urheilun ja luovien alojen eri kentiltä – mukana ovat Kimi Räikkönen, Ben Gorham, Elsa Hosk, Erling Haaland ja Anine Bing.

– Kampanjaan mukaan lähteminen tuntui luontevalta, sillä voin seistä sen sanoman takana. Olen saavuttanut omat unelmani tinkimättömyydellä sekä luottamalla siihen, mitä olen ja mitä teen. Mitään ei voi jättää puolitiehen. On oltava valmiina, ja kun hetki koittaa, pitää antaa palaa, Räikkönen kertoo.

– Kimi Räikkönen on suorasukainen suomalainen, joka uskaltaa tarttua hetkeen omalla kylmäpäisellä tyylillään piittaamatta siitä, mitä muut hänestä ajattelevat. Haluamme työskennellä henkilöiden kanssa, jotka auttavat meitä välittämään tätä Do What You Can’t -asennetta ja -sanomaa eteenpäin, sanoo Oscar Otteborn, Samsung Electronicsin mobiililiiketoiminnan johtaja Pohjoismaissa.

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

thirteen − four =