Kuuki vahvisti visuaalista osaamistaan ostamalla Roban Konnan

Kuuki on ostanut enemmistöosakekannan maineikkaasta Roban Konna -mainostoimistosta.

Oston myötä Kuuki tarjoaa entistä laajemmin graafisen suunnittelun palveluita kuten esimerkiksi 2D- ja 3D-animointiin, kuvitukseen ja muihin erityiskuvapalveluihin liittyen.

Roban Konna on yli 20 vuotta toiminut erilaisten graafisten ja kuvitustuotantojen erityisosaajana. Kaupan myötä Kuuki pystyy tarjoamaan entistä kattavammin laadukasta kuva- ja animointituotantoa.

– Eteemme tuli tilaisuus, jota ei voinut ohittaa, kertoo Kuukin AD ja yksi perustajista Timo Puolakka.

Roban Konnan erityisosaamista on mm. monimutkaisten palveluiden ja teknisten ohjeiden yksinkertaistaminen helposti ymmärrettävään sekä visuaalisesti näyttävään muotoon. Roban Konna on tehnyt yhteistyötä Suomen suurimpien brändien ja yritysten kanssa. Pitkäaikaisia asiakkaita ovat esimerkiksi Kone ja Ruukki.

Yhdistymisen myötä Roban Konna jää nimenä historiaan ja tilalle tulee Kuuki Visuals. Kuuki Visuals tulee osaksi Kuukia.

– Yhdistyminen isompaan organisaation tuo mukaan työyhteisön tukea meille työntekijöille ja pöyhii mukavasti ajatusmaailmaa vastaanottamaan uusia ideoita sekä tarjoamaan palveluita asiakkaillemme. Näen tässä pelkkiä mahdollisuuksia, maalailee Kuuki Visualsin Jaakko Seppälä.

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 − 8 =