Marketing Finland järjestää ensimmäisen Vaikuttajaforum-tapahtuman 25.3.

Vaikuttajaforum

Tilaisuudessa keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin ajankohtaisista asioista sekä esitellään uusi Marketing Finlandin vaikuttajien työryhmä.

Marketing Finlandin järjestää maaliskuun 25. päivä ensimmäisen vaikuttajaforumin. Tämä vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuma kokoaa yhteen ammattimaisesti toimivat vaikuttajat sekä alan toimistot. Tilaisuus on vaikuttajille maksuton ja sen tavoitteena on tarjota tuoreita näkökulmia vaikuttajamarkkinoinnin kehitykseen ja mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Vuodesta 2022 lähtien vaikuttajayhteisöt ovat olleet aktiivisesti mukana Marketing Finlandin toiminnassa, edustettuina omassa vaikuttajien työryhmässään. Ryhmä on ollut keskeisessä roolissa kehittämässä ja ohjaamassa vaikuttajamarkkinoinnin standardeja ja käytäntöjä Suomessa sekä mm. tuottanut kansainvälisesti jaellun ohjeistuksen Ukrainan sodasta uutisointiin somessa.

Vaikuttajaforumissa esitellään Marketing Finlandin vaikuttajajäsenyys sekä keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin ajankohtaisista aiheista. Paneelikeskustelussa syvennytään vaikuttajamarkkinoinnin eri ulottuvuuksiin, kuten yhteistyöhön, hinnoitteluun, vastuullisuuteen ja eri kanavien erityispiirteisiin.

Vaikuttajien open mic -osio tarjoaa mahdollisuuden nostaa esiin ajankohtaisia asioita. Vaikuttajaforum tarjoaa vaikuttajille paikan jakaa kokemuksiaan, antaa palautetta ja osallistua keskusteluun, mikä auttaa kehittämään alaa vastuullisempaan ja avoimempaan suuntaan. Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki pitää tärkeänä, että vaikuttajia saadaan mukaan kehittämään alaa:

”Vaikuttajien mukanaolo jäseninä varmistaa, että heidän näkökulmansa ja tarpeensa otetaan huomioon päätöksenteossa ja toiminnan kehittämisessä.”

Vaikuttajaforum on tilaisuus oppia uutta alasta, verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa sekä mahdollisuus vaikuttaa ja olla osa yhteisöä, joka muokkaa vaikuttajamarkkinoinnin tulevaisuutta Suomessa.

Tapahtumapaikka: Rake-Sali, Hotelli Klaus K (Erottajankatu 4C, 3. kerros, Helsinki)
Ajankohta: 25.3.2024 l klo 14 – 16

Ohjelma:

 • Tilaisuuden avaus, Jessica Rantala, Content Corner
 • Marketing Finland vaikuttajamarkkinointitoimistojen työryhmän esittäytyminen
 • Marketing Finland vaikuttajien tukena, Riikka-Maria Lemminki, Marketing Finland
 • Paneelikeskustelu, jossa vaikuttajat ja alan toimijat keskustelevat Suomen vaikuttajamarkkinoinnista vuonna 2024:
  • Mitä menestys ammattimaisena vaikuttajana vaatii?
  • Vaikuttajamarkkinoinnin hinnoittelu ja hintaneuvottelut
  • Toimistojen ja vaikuttajien yhteistyö
  • Vastuullisuus ja vaikuttaminen
  • Kanavat
 • Vaikuttajien open mic

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Ilmoittautuminen

Tapahtuman järjestäjät: Marketing Finland, Content Corner, Asennemedia, Fament, Hypement, Indieplace, Mellakka Helsinki, PING Helsinki, Splay One, Troot, Sponsorointi & Tapahtumat Ry

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + nineteen =