Oakhill Groupin toiminta laajenee Kymenlaaksoon

Oakhill Group on solminut liiketoimintakaupan digitaalisen suunnittelutoimisto Jaloin Oy:n kanssa.

Jaloin Oy:n Laura Jalonen siirtyy Oakhill Oy:n palvelukseen. Laura on markkinoinnin ja verkkopalveluiden monialaosaaja ja tunnettu alan vaikuttaja. Laura on muun muassa ollut ylläpitäjänä WordPress/WooCommerce/Suomi Finland -Facebook ryhmässä.

”Jaloin Oy:n liiketoimintojen liittäminen osaksi Oakhillin kokonaisuutta tukee mainiosti visiotamme laajentumisesta valtakunnalliseksi toimijaksi. Suomessa on paljon pieniä, erinomaisen ammattimaisia digitoimistoja, jotka kuitenkin ovat usein liian pieniä pärjäämään yksin kasvavassa kilpailussa. Osana Oakhill Groupia pystymme tarjoamaan monipuolisen palvelutarjontamme  kustannustehokkaasti niin mikroyrittäjille kuin suuremmillekin pk- ja julkisen sektorin asiakkaille”, kertoo Oakhill Group yhtiöiden perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Manu Mesimäki.

Oakhill Group on lahtelainen konserni, johon kuuluu kolme yhtiötä:  Oakhill Oy, Tammi Digital Oy, Think Further Oy. Lue koko tiedote.

Lisätietoja:
Jaloin Oy
Laura Jalonen, laura@jaloin.fi, p. 050 348 3039

Tammi Digital Oy ja Oakhill Group
Manu Mesimäki, manu.mesimaki@oakhill.fi, p. 050 388 1000

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ten − 9 =