Vuoden tärkein työpäivä tulee taas: MRKTNG Day 10.-11.9.2019

Mainontapäivä uudistuu ja on tänä vuonna kaksipäiväinen tapahtuma:

MRKTNG Day 10.-11.9.2019 Merikaapelihalli, Helsinki

DO GOOD WITH MARKETING

Purpose

Trust

People first

Marketing can change the world

Brands can be a positive force for social change

Delivering more meaning

Markkinointipäättäjien ja asiantuntijoiden verkostoitumistapahtuma kokoaa 600 osallistujaa jo 47. kerran yhteen kuulemaan alan kansainvälisiä huippupuhujia ja esimerkkejä siitä, kuinka jokainen meistä markkinoijista voi muuttaa maailmaa ja kuinka brändit voivat lunastaa asemansa yhteiskunnallisena ja sosiaalisena vaikuttajana, luotettavana ja ihmisten etuja ajavana voimana.

Tänä vuonna tapahtuma on kahden päivän mittainen ja päivien aikana kuullaan kymmentä vierailevaa puhujaa, lukuisia case-esimerkkejä ja pidetään neljä syväluotaavaa workshopia ajankohtaisista aiheista. Tapahtumassa pääset verkostoitumaan kollegoiden, ystävien, kilpailijoiden, palveluntarjoajien ja kumppaneiden kanssa.  Ohjelman tavoitteena on auttaa osallistujia löytämään omien tiimien kesken uusia ajatuksia ja tapoja tuoda parempi markkinointi osaksi jokaista työpäivää.

Early Bird -lippujen myynti tapahtumaan on auennut, ja ensimmäiset vierailevat puhujat on julkistettu. Julkaisemme lisää puhujia ja tarkemman päivien ohjelman lähiviikkoina, pysy kuulolla!

Tutustu päiviin ja osta etuhintainen lippusi tästä. Tervetuloa mukaan!

#mrktngday2019

MRKTNG Day

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twelve − 10 =