TBWA\Helsingin Mikael Kivelä Eurobestin tuomaristoon

TBWA\Helsingin Head of Design Mikael Kivelä on valittu Eurobestin tuomaristoon.

Mikael Kivelä on nimitetty Eurobest-tuomariksi Design & Industry craft -sarjassa yhdessä kuuden muun tuomarin kanssa. Koko globaalissa tuomaristossa on yhteensä 102 tuomaria 19 eri maasta. Kivelä on joukon ainoa suomalainen. 

“Cannes Lions -organisaation kilpailujen tuomaroinnissa on aina etuoikeutetussa asemassa. On kiinnostavaa päästä tarkastelemaan markkinan hienoimpia töitä, jotka ovat jo toinen jalka tulevaisuudessa”, sanoo Mikael Kivelä.

Head of Design -tittelillä TBWA:lle loppuvuodesta 2021 astunut Kivelä tunnetaan lukuisten tunnettujen suomalaisbrändien, kuten Ulkoministeriön, Finnairin, Lapin Kullan ja Visit Finlandin identiteettien kehittäjänä ja alansa huipputekijänä Suomessa. Kivelä on 24 vuotta kestäneen uransa aikana valittu vuoden Junioriksi Vuoden Huipuissa ja toiminut useissa alan kilpailujen tuomaristoissa.

Tuomaristoissa on ensimmäistä kertaa mukana globaaleja brändejä kuten TikTok, Amazon Prime Video, Essity ja H&MKatso koko tuomaristo: Eurobest 2022 jury line-up.

Eurobest-kilpailun kisatöiden viimeinen jättöpäivä on 20. lokakuuta. Finalistit julkistetaan 30. marraskuuta ja Grand Prix -voittajat 14. joulukuuta. Eurobestin tiimille voi myös lähettää kysymyksiä: awards@eurobest.com.

  • 6.10. järjestetään kilpailuun osallistumista harkitseville maksuton Eurobest Live Briefing : kuinka varmistetaan kilpailutöiden menestyminen ja miten kilpailusarjat ovat uudistuneet. Rekisteröidy tilaisuuteen täällä.

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × 1 =