TBWA:n Maria Kuutsa Eurobest Young Creatives ja TikTok Awards -tuomaristoihin

Maria Kuutsa

TBWA\Helsingin Head of Social & Content Maria Kuutsa on valittu ainoana suomalaisena sekä Eurobest Young Creatives että TikTok Awards -tuomaristoihin.

Eurobestin Young Creatives on kansainvälinen kilpailu markkinointialan alle 30-vuotiaille lahjakkuuksille. TikTokin järjestämä uusi TikTok Awards palkitsee brändit ja toimistot ympäri Eurooppaa.

“Kaksi näin kovan tason tuomarointipaikkaa ovat suuri kunnia ja osoitus siitä, että Suomessa tehdään kansainvälisen tason luovaa työtä aallonharjalla olevissa kanavatulokkaissa. Meillä on kaikki mahdollisuudet ottaa etunojaa, olla kokeilunhaluisia ja rohkaista brändejä uusille alustoille. Nuorten osaajien luotsaaminen on aina ollut erityisen lähellä sydäntäni ja olen myös otettu siitä, että pääsen edustamaan Suomea ihka ensimmäiseen TikTok Awards -tuomaristoon”, sanoo TBWA\Helsingin Head of Social & Content Maria Kuutsa tiedotteessa.

Kilpailujen aikataulut:
Eurobestin Young Creatives -hakuaika sulkeutuu 18. marraskuuta ja voittavat tiimit julkistetaan 14. joulukuuta.
TikTok Awardsin hakuaika on päättynyt. Pohjoismaiset voittajat julkistetaan 16. marraskuuta ja EU Grand Prix’sta kisataan 30. marraskuuta.

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 − 6 =