Tekoälyhaaste leviää vauhdilla

Ruotsin sisarjärjestömme Sveriges Annonsörer hyväksyi haasteemme jakaa tietoa maksuttomasta tekoälykurssista

Keväällä 2018 Reaktor ja Helsingin yliopisto aloittivat yhteistyön tavoitteena auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin tekoälyä. Yhdessä he loivat Elements of AI:n, tekoälyn perusteet -kurssin. Tekoälyn perusteisiin perehdyttävä verkkokurssi on ollut syksystä saakka suomenkielisenä versiona. Mukana on jo 140 000 rekisteröitynyttä osallistujaa 110 maasta.

Kurssilla opitaan perusteet tekoälystä ja sen keskeisistä periaatteista, kuten koneoppimisesta ja neuroverkoista. Kurssilla käsitellään myös tekoälyn eettisiä ja yhteiskunnallisia vaikutuksia. Kurssilla pyritään vastaamaan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

• Mitä tekoäly oikeastaan on? • Miten tekoäly vaikuttaa työhön ja elämään? • Miten tekoäly kehittyy ja miten se vaikuttaa meihin tulevaisuudessa?

Kurssi on ilmainen eikä se vaadi ohjelmointiosaamista. Kurssin työmäärä on aloitustasosta riippuen noin 30 tuntia. Tänä vuonna on tulossa myös uusi kurssi Tekoälyn luominen.

 

https://www.elementsofai.com/fi

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 + six =