Tekoälypohjainen palvelu B2B-myyntiin

Näkemystehdas MBE:n kehittämä Luotain-palvelu kerää julkista dataa B2B-maailman päättäjistä ja heidän verkostoistaan sekä auttaa rakentamaan polkuja kohdeasiakkaiden luo.

Palvelu muodostaa keräämästään datasta tekoälyn avulla käyttäjäkohtaisia verkostokarttoja ja neuvoo käyttäjälleen parhaan reitin potentiaalisten asiakkaiden luo. Luotain on tarkoitettu asiantuntijaratkaisuja myyville yrityksille.

Luotain-palvelu on kehitetty yhdessä tekoäly-yrittäjä Mikko Alasaarelan kanssa. Palvelun kehittämiseen on saatu Business Finlandin kehitysrahoitusta.

”Luotain ymmärtää painotettuja suhteita eri verkostoissa. Pelkkä LinkedIn-kontakti ei tarkoita vielä yhtään mitään, vaan merkitys ja luottamussuhde paljastuvat vuorovaikutusdatasta eri ihmisten kesken”, MBE:n toimitusjohtaja Minttu Murtomäki sanoo.

Näkemystehdas MBE on vuonna 1984 perustettu lahtelainen strategisen B2B-markkinoinnin ja -viestinnän asiantuntijayritys, joka työllistää 10 henkilöä. MBE on Marketing Finlandin jäsenyritys.

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen − two =