TikTok – haastaja Instagramille ja Snapchatille

Nuorison keskuudessa huiman suosion saanut somen videopalvelu TikTok on todennäköisesti sovellus, johon markkinoijatkin seuraavaksi suuntaavat katseensa.

Yli 500 miljoonaa kuukausikäyttäjää on vaikuttava luku, etenkin kun kasvuvauhti on kova. Sovellusten lataamisessa USA:ssa TikTokin jälkeen jäivät viime kuussa Instagram, Facebook, Snapchat ja YouTube.

TikTok on tänä vuonna yhdistetty musical.ly-palvelun kanssa. Kiinassa WeChat-somejättiläisen omistava Tencent on aloittanut useita oikeustoimia myös aasialaisnuorison suosiossa olevaa TikTokia vastaan.

TikTokin palveluun liittyvät Instagramin tapaan miljoonia seuraajia keräävät vaikuttajat. Esimerkiksi saksalaisilla kaksosilla Lisa ja Lena on yli 30 miljoonaa seuraajaa ja kiinalaisella Chen He’llä yli 50 miljoonaa seuraajaa.

Lisätietoja:

Wikipedia

Heavy.com

Palkittu TikTok-video

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two + 5 =