Tukea vammaisyrittäjien markkinoinnin osaamiseen

Marketing Finland auttaa Suomen Vammaisyrittäjiä kasvattamaan markkinoinnin osaamista.

Marketing Finland ja Suomen Vammaisyrittäjät ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoitus on lisätä vammaisyrittäjien markkinoinnin osaamista sekä sitä kautta parantaa näiden omistamien yritysten kilpailukykyä.

Marketing Finland luovuttaa kaikille Suomen Vammaisyrittäjien jäsenille koulutusstipendin, joka avaa vuodeksi pääsyn Marketing Finlandin järjestämiin markkinoinnin asiantuntijakoulutuksiin sekä koulutusalustalle, joka sisältää yli 100 markkinoinnin koulutusta.  Tämän lisäksi Suomen Vammaisyrittäjien jäsenet saavat myös Marketing Finlandin julkaiseman MRKTNG-lehden vuosikerran.

Suomen Vammaisyrittäjien puheenjohtaja Juha Hentula pitää koulutusstipendejä ja MRKTNG-lehteä arvokkaina etuina liiton jäsenille:

– Liittomme tärkeänä tavoitteena on edistää vammaisten yrittäjien yhteistyötä sekä toimintaverkostoja. Markkinointi on useille yrittäjille yksi vaikeimmista osa-alueista, ja etenkään pienyrittäjillä ei ole varaa osallistua markkinoinnin koulutuksiin, jolloin markkinointia tehdään vajavaisin tiedoin. Virtuaaliset koulutukset sekä laaja markkinoinnin koulutuspankki ovat vammaisyrittäjille sopiva tapa lisätä ja ylläpitää osaamista.

Yhteistyö on Marketing Finlandille ainutlaatuinen ja se on saanut paljon kiitosta jäsenistöltä, kertoo liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki:

– Me sekä jäsenemme arvostamme suuresti yrittäjyyttä ja haluamme auttaa vammaisyrittäjiä tarjoamalla markkinoinnin osaamista, tukiverkoston sekä tietoa muutoksesta. Tämä yhteistyö tuntuu tärkeältä, koska vammaisyrittäjät ovat niitä, joilla ei useinkaan ole mahdollisuutta työllistyä muualla. Toivon, että myös muut organisaatiot tarjoavat omaa osaamistaan vammaisyrittäjien tueksi.

Suomen Vammaisyrittäjät on toukokuussa 2019 perustettu yhdistys, joka edistää vammaisten yrittäjien yhteistyötä ja toimintaverkostoja. Tällä hetkellä yhdistyksessä on lähes 60 jäsentä. Marketing Finland on markkinointia tekevien yritysten liitto, jonka jäsenet edustavat yli 80 % Suomessa käytetyistä mainoseuroista.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat:
Marketing Finland ry
Riikka-Maria Lemminki, toimitusjohtaja
puh. 040 578 1974, riikka@marketingfinland.fi

Suomen vammaisyrittäjät ry
Juha Hentula, puheenjohtaja
puh. +358400653372, juha.hentula@jhtukku.fi

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seven + 6 =