Turkulaisopiskelija lähtee musiikkivideon siivittämänä Cannes Lionsiin

”En ole laulaja enkä lauluntekijä”, the Roger Hatchuel Student Academyyn tekemällään laululla paikkansa lunastanut Lotta Erkkilä sanoo.

Cannes Lionsin yhteydessä järjestettävän Academyn oppilaat on valittu kolmestakymmenestä maasta, kustakin yksi ehdokas.

Valmistumassa olevat luovien alojen opiskelijat valittiin luokalle hakemusvideoiden perusteella.

Suomesta Ranskan Rivieralle lähtee Lotta Erkkilä.

En ole muusikko

Erkkilä lunasti paikkansa tekemällä laulun ja sille oman musiikkivideon.

”Miten saan maksimissaan kahden minuutin videolle itseni esille niin, että minut valitaan? Musiikilla voi kertoa paljon enemmän kuin jos vain tässä kertoisin, että moi mä oon Lotta”, 

Turun ammattikorkeakoulussa medianomiksi opiskeleva Erkkilä kertoo Marketing Finland Median haastattelussa.

”Päätin, että koetan tehdä laulun.” 

Erkkilä kertoo nauttivansa videoiden kuvaamisesta, muokkaamisesta ja valokuvaamisesta. Hän mainitsee, ettei pidä itseään laulajana eikä laulun tekijänä, vaikka soittaakin pianoa.

”Musiikki on minulle tosi iso energian ja voiman lähde”, hän lisää. 

Luokka kokoontui jo ensikertaa

Ensimmäinen kokoontuminen luokan kanssa on jo ollut videopuhelun välityksellä. Tunnelmat ovat innostuneet. Vastaanotto järjestäjän puolesta oli lämmin.

”Haluan tavata nämä kaikki mielettömän kiinnostavat ihmiset, päästä keskustelemaan heidän kanssaan, kuulla kaikki uratarinat ja jakaa inspiraatiota ja intohimoja.” 

Omien tuttujen mallien haastaminen on, mitä Erkkilä Cannesista odottaa.

”Me ollaan menossa sinne, meistä tulee perhe ja tiimi, missä aivan eri taustoista olevat ihmiset työskentelevät yhdessä. Kaikilla meillä on sama intohimo, mutta eri taustat ja ehkä eri suunta. Se tulee olemaan mieletön kokemus.”

The Roger Hatchuel Student Academy on luovien alojen valmistumassa oleville opiskelijoille tarkoitettu oppimisen ja ammatillisen kehittymisen sekä oman asiantuntijaverkoston kasvattamisen paikka.

Katso haastatteluvideo

Teksti: Paula Harmaala

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

six − 5 =