Uusi viestintätoimisto Bucket Agency disruptoimaan PR:n markkinaa

Naistenpäivänä lanseerattava Bucket Agency uskoo puheen voimaan. Luovuutta ryöppyävä viestintätoimisto valjastaa word of mouth -ilmiön asiakkaidensa tärkeimmäksi voimavaraksi.

Kun Indieplacen entinen toimitusjohtaja ja Milttonilla 15 vuotta vaikuttaja- ja mediasuhteiden kanssa työskennellyt viestintäkonkari, törmäytetään yhteen brändi- ja mainostoimisto BBO Creativen toimitusjohtajan kanssa, syntyy kansainvälisestikin vastustamatonta pyörrettä luova WOM-toimisto Bucket.

Toimiston perustajat Hanna Vartiainen, Jenny Åkerfeldt ja Anna Viertiö ovat vahvoja
osaajia niin PR:n, markkinointiviestinnän, vaikuttajamarkkinoinnin, mainonnan kuin brändien rakentamisessa ja kehittämisessä.

”Koemme että kokemuksemme ja osaamisemme muodostaa asiakkaillemme täydellisen dream teamin: luovuutta, trendien luomisen ymmärtämistä, liiketoimintaymmärrystä, tuloksellisuutta, ilmiöittämistä ja suhdetoimintaa. Tänä päivänä asiakkaille on entistä vaikeampaa erottautua viesteillään ja tarvitaan yhä luovempia, ansaitun ja maksetun näkyvyyden rajapinnat räjäyttäviä ratkaisuja, jotta omat viestit saadaan erottautumaan massasta. Uskomme että yhdistämällä voimamme ja lisäämällä erilaista ajatteluamme asiakkaiden liiketoiminnan tueksi, pystymme tarjoamaan jotakin uutta ja kiinnostavaa”, Hanna Vartiainen, Bucketin toimitusjohtaja, sanoo.

Puskassa kuhisee: Bucket auttaa tekemään hyvistä jutuista aidosti isoja

Bucket toimii mainostoimisto BBO Creativen kumppanitoimistona, joka mahdollistaa, että myös BBO:n asiakkaita tullaan jatkossa palvelemaan entistä kokonaisvaltaisemmin. Lisäksi kansainvälisissäkin medioissa ihastusta herättänyt luova tila BUD tarjoaa käyttöön poikkeuksellisen alustan puheenaiheiden saamiseksi kuluttajien rajapintaan.

”On mahtavaa päästä räjäyttämään pienuuden kulttuuria ja rakentamaan aidosti uutta tekemistä. Bucketin avulla saamme luotua kampanjoille kunnon nosteen, kun myös tämä puoli markkinoinnista tulee vahvasti omiin käsiimme. Womin lisäys omaan palvelutarjontaamme tarkoittaa, että kaikki rajapinnat ovat käytössä ja voimme suunnitella sekä rakentaa kampanjat alusta alkaen oikealla tavalla. Bucketiin annan omaa panostani myös luovan linjan johtamisessa”, BBO:ta ja BUDia luotsaava Anna Viertiö summaa.

WOM ei ole mahdollista ilman kattavaa suhdeverkostoa, joten suhdetoiminta tulee olemaan kaiken tekemisen keskiössä.

”Olemme puuttuva palanen ja yhdistävä tekijä asiakkaidemme ja heidaän nälkäisesti tavoittelemansa yleisoön välillä. Suhdetoiminta on PR:ssä avainasemassa. Toimistoilla pitää tänä päivänä olla todella kattavat suhdeverkostot, jotta pystytään herättämään mielipidevaikuttajien huomio. Luovuus yhdistettynä suhdetoimintaan takaa, että pystymme ideoimaan aidosti massasta erottautuvia kokonaisuuksia”, Jenny Åkerfeldt, Bucketin operatiivinen johtaja, sanoo.

Luova dynastia, johon kuuluu tänä vuonna 40 vuotta täyttävä BBO, BUD ja nyt lanseerattava Bucket, tulee mahdollistamaan, että asiakkaiden tarpeet tulevat huomioitua kokonaisvaltaisesti, luovasti, visuaalisesti & tuloksellisesti.

BUCKET AGENCY

Bucket on uuden ajan WOM-toimisto, joka saa puskaradiot kuhisemaan. Palvelussamme yhdistyvät rajat rikkova maailmanluokan viestintäosaaminen, laajat verkostot ja vastustamaton tyylitaju. Lähtökohtanamme on tehdä hyvistä tuotteista, palveluista ja ihmisistä ansaitusti iso juttu. Seisomme intohimoisesti planeetan, ihmisten ja kaiken elävän puolella. Uskomme, että näkyviin tuloksiin ja massasta erottuvaan tekemiseen tarvitaan rohkeaa ajattelua, kaaosta, naurua, itkua, rahaa sekä varsinkin ystäviä. Vastustamme beigeä tylsyyttä ja saarnaamme rotsit auki hauskuuden, kiinnostavuuden ja merkittävyyden puolesta. Bucket on osa luovaa dynastiaa, johon kuuluvat mainos- ja bränditoimisto BBO Creative, kansainvälisestikin hurmannut luova tila BUD sekä printtimedia BUDZINE.

 

Lisätiedot:
Hanna Vartiainen, Bucket Agencyn toimitusjohtaja
+358 44 548 5421
hanna@bucketagency.fi

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × five =