Vuoden Huiput 2021 -kilpailun shortlistalle 113 työtä

Luovan suunnittelun Vuoden Huiput 2021 -kilpailun shortlista on julkistettu. Palkinnot jaetaan gaalassa 28.4.2022.

Vuoden Huiput -tuomaristo arvioi viime vuoden parhaan suomalaisen luovan suunnittelun parhaimmiston helmikuun alussa. Kilpailuun osallistui 720 työtä 15 eri sarjaan. Eniten kilpailutöitä lähetettiin Liikkuva kuva -sarjaan (104), mutta myös Identiteetti, Kampanjat, Kuva, Nuoret luovat, Teksti ja Ääni-sarja keräsivät yli 50 osallistujaa per sarja.

Vuoden Huiput 2021 -kilpailun shortlistalla on kaikkiaan 113 työtä. Shortlistalla työt ovat satunnaisessa järjestyksessä ja sieltä löytyvät kaikki myöhemmin gaalassa palkittavat ja Vuoden Huiput -vuosikirjaan valitut työt.

Vuoden Huiput 2021 -gaala järjestetään Pikku-Finlandiassa 28.4.2022 ja tapahtuman liput tulevat myyntiin maaliskuussa. Gaalassa tullaan jakamaan 41 Hopeahuippua ja 15 Kultahuippua sekä kaksi erikoispalkintoa. Kultahuipuista äänestettiin suljetulla äänestyksellä, joten niiden saajat selviävät tuomareillekin vasta palkinnonjaossa. Kultahuipuista ylituomari Sami Niemelä valitsee koko kilpailun parhaan, Grand Prix -palkinnon saavan työn.

Vuoden Huiput 2021 -kilpailuun lähetettiin yhteensä 720 kilpailutyötä. Kilpailu keräsi lähes saman osallistujamäärän kuin viime vuonna. Kaikki kilpailuun osallistuneet työt löytyvät myös Vuoden Huiput -sivuilta.

Tutustu shortlistaan 

Grafia on yli 1200 visuaalisen viestinnän suunnittelijan järjestö. Grafia on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen toimija, joka edistää alan ja jäsentensä arvostusta ja etuja. Grafia järjestää Suomen merkittävintä luovan suunnittelun kilpailua, Vuoden Huippuja. Vuoden Huiput on osa Art Directors Club of Europe -verkostoa.

Lähde: Grafia

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × 4 =