Vuoden lääkeinformaatioteko – kilpailu käynnissä 3.9. saakka

Lääketeollisuus ry palkitsee jälleen Vuoden lääkeinformaatioteon. Osallistu kilpailuun.

Vuoden lääkeinformaatioteko 2021 palkitaan syyskuussa Farmasian Päivien yhteydessä. Viime vuosina  kilpailun ovat voittaneet Boehringer Ingelheimin ja Myy Agencyn potilaita osallistava Shared Decision Making -kampanja sekä #toivonkukka-projekti, joka korosti lääketieteellisen tutkimuksen merkitystä.

Kilpailuun voi osallistua markkinointi- ja viestintäteko, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta sairaudesta ja sen hoidosta tai edistää potilasturvallisuutta. Tavoitteena voi olla myös yleinen terveystiedon lisääminen tai yhteiskunnallinen keskustelun herättäminen. Kohderyhmänä tulee olla kuluttajat.

Kilpailu on avoin kaikille 5.9.2020–3.9.2021 välisenä aikana julkaistuille viestintäteoille. Kilpailuun osallistut lähettämällä työsi 3.9.2021 mennessä osoitteeseen rauli.elenius@laaketeollisuus.fi.

Aineistosta tulee käydä ilmi työn toteuttajat, julkaisuajankohta, kuvaus teon taustoista ja arvio työn merkityksestä ja tuloksellisuudesta.

Lisätietoja kilpailusta:
Raadin sihteeri Rauli Elenius, p. 050 5737 555, rauli.elenius@laaketeollisuus.fi

Lue lisää.

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one × five =