Aikakauslehtiviikko 5.-11.4.

Maanantaina 5. huhtikuuta käynnistyi Aikakauslehtiviikko – yli 100 aikakauslehteä avasi digilehtensä maksutta kaikkien luettaviksi.

Teemaviikko nostaa esiin aikakauslehtien monipuolisia sisältöjä, tutustuttaa lukijoita uusiin lehtiin, tukee lasten ja nuorten lukutaidon kehittymistä sekä herättää kiinnostusta median tekemiseen ja yhteiskunnalliseen osallistumiseen.

Aikakausmedia on tuottanut esiopetukseen, alakouluun, yläkouluun ja toiselle asteelle teemaviikon tueksi omat mediakasvatusmateriaalit, jotka tutustuttavat lapsia ja nuoria toimittajan työhön ja herättelevät pohtimaan, kuuluuko mediassa lasten ja nuorten ääni.

Teemaviikko toteutetaan nyt toista kertaa yhteistyössä Lukukeskuksen kanssa, osana valtakunnallista Lukuviikkoa. Viime vuonna Aikakauslehtiviikkoon osallistui lähes 70 lehteä ja 118 000 lukijaa.

Digilehdet ovat luettavissa 5.-11.4. osoitteessa aikakauslehtiviikko.fi.

Mediakasvatusmateriaalit täällä.

Lähde: Aikakausmedia

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty + ten =