Cannes Lions: Health & Wellness -kategorian Grand Prix Uuteen-Seelantiin

Last performance

Health & Wellness -kategorian Grand Prix -voittaja yhdistää taitavasti huumorin ja kuoleman.

Kaiku Helsingin Annikka Koivu tuomaroi shortlistasarjassa Health & Wellness Lions. Hän kommentoi kategorian voittajia paikan päältä Cannesista:

”Tänä vuonna Health&Wellness -kategorian Grand Prix -palkinnon voitti ”The Last Performance” – työ, jossa tunnetun uus-seelantilaisen murhamysteerin kuolleet näyttelijähahmot palaavat ennen sarjan lopputekstejä kertomaan, miksi jokaisen kannattaa ottaa henkivakuutus. Työssä yhdistyy nerokkaalla tavalla kaksi hankalaa aihetta – huumori ja kuolema. Työ kuvastaa hienosti myös himmeämpiä palkintoja saaneita töitä – innovatiiviset tavat tavoittaa vaikeasti tavoitettavia kohderyhmiä, yllättävät yhteistyöt ja yksinkertaiset, selkeät viestit.

Tässä sarjassa oli hämmentävät 1300 työtä arvioitavana. Luku kertonee siitä, että nyt jos koskaan halutaan ympäri maailman tehdä kaikkemme ihmisten terveyden eteen. Kisassa nähdyillä luovien ratkaisujen perusteella paljon myös tulee tapahtumaan, askel kerrallaan!”

Katso kampanjan video alla:

 

Annikka Koivu

 

Kaiku Helsingin Annikka Koivu on tänä vuonna kilpailun ainoa suomalaistuomari. Hänellä on 20 vuoden kokemus viestinnästä ja sen johtamisesta järjestö-, toimisto- ja yritysmaailmasta. Asiakastyön ohella Annikka luotsaa Kaiun Ruoka-, terveys- ja hyvinvoinnin tiimiä.

 

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 × five =