Digimarkkinoinnin jatkuvan oppimisen pilotti käynnistyy

Haaga-Helia kehittää digimarkkinoinnin jatkuvaa oppimista – yrityskumppaneita haussa!

Onko yrityksesi kiinnostunut kehittämään ratkaisuja tulevaisuuden liiketoimintahaasteisiin yhdessä korkeakoulun opiskelijoiden, asiantuntijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa?

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijat kutsuvat yrityksiä mukaan suunnittelemaan jatkuvaa oppimista, joka vastaa digitaalisen markkinoinnin osaamistarpeisiin.

Kokeillaan ja opitaan yhdessä

Tutkimus- ja kehittämisympäristönä toimii Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea (www.krea.fi). Mainostajien Liiton, MARK Suomen Markkinointiliiton, Salomaa Yhtiöiden ja Keskon asiantuntijoiden kanssa on alustavasti ideoitu kolme yhteistyöpilottia, joissa yritykset, opiskelijat ja korkeakoulun asiantuntijat rakentavat malleja osaamisen ketterään ja jatkuvaan kehittämiseen.

Pilotit ovat tämän päivän digitaalisen markkinoinnin aallon harjalla: ne käsittelevät digitaalisen brändikokemuksen kehittämistä, dataa, tekoälyä, markkinointiteknologioita sekä kansainvälistymistä. Jos yrityksesi on kiinnostunut kehittämään digimarkkinoinnin osaamista, ilmoittaudu mukaan pilottien suunnitteluun tällä lomakkeella.

Piloteissa työstetään yhdessä ratkaisuja yritysten liiketoimintahaasteisiin. Yhteistyön aikana testataan ja tuotetaan jatkuvan oppimisen malleja, jotka kehittävät sekä opiskelijoiden osaamista että yritysten toimintaa.

Jatkuva oppiminen kiinnostaa

Haaga-Helian markkinoinnin opiskelijoiden Luova toimisto Krean tavoite on kasvaa monialaiseksi ja kansainväliseksi jatkuvan oppimisen alustaksi, joka tarjoaa yhteistoiminnallisia ratkaisuja nopeasti muuttuviin osaamishaasteisiin.

Jatkuvan oppimisen kehittäminen kiinnostaa koko maassa, sillä yhteensä 21 korkeakoulua ilmoittautui mukaan jatkuvaa oppimista edistävän valtakunnallisen hankkeen suunnitteluun syksyllä 2018.

 

Lisätietoja

Yliopettaja Tanja Vesala-Varttala
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
050 3100 715
tanja.vesala-varttala@haaga-helia.fi

 

 

 

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × two =