Eka Ruola Golden Drum Hall of Fame -jäseneksi

Eka Ruola, Nitro Groupin vastaava luova johtaja on kutsuttu Golden Drum Hall of Fameen. 

Eka kertoo, että Golden Drum -festivaalilla on erityinen paikka hänen sydämessään. Uransa aikana Eka on toiminut juryn jäsenenä ja puhujana kahdesti. Hän on myös voittanut Grand Prix’n ja useita Golden- sekä Silver Drum -palkintoja.

“Nöyräksi vetää”

”Olen äärimmäisen onnellinen, nöyrä ja ylpeä siitä, että minut on valittu Golden Drum -festivaalin Hall of Fameen. Tällä festivaalilla on erityinen paikka sydämessäni. Golden Drumissa oli ensimmäinen kansainvälinen jury-tehtäväni, ja vuosien varrella Golden Drum on pysynyt minua lähellä monin eri tavoin”, Eka Ruola sanoo ja jatkaa.

”Hall of Famen jäsenet ovat poikkeuksellisia persoonia upeine urapolkuineen. Erityisen tunteikkaaksi nimityksen minulle tekee, että saan seurata esikuvani ja esimieheni jalan jälkiä tähän maineikkaaseen ryhmään. Edesmennyt Ami Hasan oli jättiläinen, jolta sain ammentaa oppia useita vuosia.” 

Golden Drum sanoo nimityksen perusteluissa että Eka on uransa aikana aina pyrkinyt kehittämään yhteiskuntaa luovuuden keinoin. Hän on ollut ja on yhä arvostettu mentori monille nuorille luoville, jotka eivät ainoastaan pyri olemaan parhaita luovia, vaan sellaisia, jotka haluavat ymmärtää myös strategisen osaamisen merkityksen markkinointiviestinnässä.

Yksi Suomen palkituimmista luovista johtajista

Eka on yksi Suomen palkituimmista luovista johtajista. Hänen kansainvälinenkin palkintolistansa on pitkä. Palkintokaapista löytyy mm. Cannes Lions-, Clio Awards-, The One Show- ja LIA-pystit. 

Vuonna 2015 Ruola palkittiin The Internationalist’s Agency Innovator Award -palkinnolla New Yorkissa ja vuonna 2022 Grafian elämäntyöpalkinnolla, Platinahuipulla.

Golden Drum järjestetään 9. – 10.10.2024  Slovenian Portorozissa.

Teksti: Anssi Järvinen

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen + eighteen =