Finnish Comms Awards 2023 palkitsee vaikuttavan viestintäyhteistyön

FCA

Finnish Comms Awards 2023 käynnistyy jälleen juhlistaen ansioituneita viestintäalan ammattilaisia ja heidän vaikuttavia töitään.

Tämä asiakkaan ja toimiston yhteistyön kilpailu nostaa esiin viestinnän vaikuttavuutta ja sen merkitystä asiakkaiden tavoitteiden saavuttamisessa.

“Koen erityisen tärkeänä, että kilpailutöistä pystyttäisiin löytämään viestintätyöllä ja konsultoinnilla aikaansaatu muutos. Se ei välttämättä aina näy luvuissa, vaan se voi olla myös jotain vaikeammin mitattavaa. Näen tämän keskeisimpänä punaisena lankana tuomaristotyössä”, kommentoi vuoden 2023 kilpailun päätuomari ja SEKin viestinnän liiketoimintajohtaja Tiina Hosiokoski.

Viime vuonna tehtiin merkittävimmät kilpailu-uudistukset, joissa keskityttiin entistä vahvemmin viestinnän strategiseen rooliin ja neuvonantoon asiakkaille. Vuonna 2023 kilpailun kategoriat ja säännöt ovat saaneet täsmennyksiä viime vuoden palautteiden perusteella. Tänä vuonna kummankin pääkategorian parhaalle työlle jaetaan oma palkintonsa. Ensimmäisessä pääkategoriassa (Neuvonanto, konsultointi, suunnittelu ja valmennus) palkitaan Vuoden viestintätyö. Toisessa pääkategoriassa (Vaikuttamiskampanjat ja monikanavatyöt) palkitaan Vuoden vaikuttamiskampanja.

”Olen kuullut uudistuksesta pelkkää hyvää. Päivitetty Finnish Comms Awards tuo nyt esiin sitä työtä, mitä me viestintäkonsultit arjessamme teemme. Viestintäkilpailusta tuli viestintäkilpailu”, Hosiokoski kommentoi uudistusta.

Kilpailuun kutsuttuun tuomaristoon kuuluu kokeneita viestinnän, median, tieteen ja johtamisen ammattilaisia, joiden avulla arvioidaan kilpailutöitä ja tunnistetaan alan parhaita käytäntöjä. Vuoden 2023 tuomaristo julkaistaan kuluvan vuoden elokuun lopussa.

Kilpailuun osallistuvat työt käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä. Finnish Comms Awards rohkaisee viestintätoimistoja kasvamaan ja sanoittamaan asiakastyönsä arvon alaa eri näkökulmista seuraavalle tuomaristolle.

Ilmoittautuminen kilpailuun on avoinna ja töiden palautusaika päättyy 8.9.2023. Vuoden 2023 voittajat palkitaan Finnish Comms Awards -gaalassa 9.11.2023 Helsingissä.

Kilpailun järjestää Marketing Finland. Yhteistyö Vala ry:n kanssa jatkuu ja Vuoden varainhankintateko palkitaan omassa kategoriassaan. Kilpailun vuoden 2023 yhteistyökumppaneina toimivat Viesti Ry, Cision, STT Viestintäpalvelut ja Grano.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen kilpailuun www.finnishcommsawards.fi.

Lisäkysymyksiin vastaavat:
Kilpailun päätuomari:

Tiina Hosiokoski, SEK
Sähköposti: tiina.hosiokoski@sek.fi
Puhelin: +358 45 1304 831
Kilpailun sääntötuomari:
Taru Nikulainen, Brunnen Communications
Sähköposti: taru.nikulainen@brunnen.fi
Puhelin: +358 50 325 7347

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 × two =