Gavin Strange: Inspiraation lähteitä

Gavin Strange

Oman yrityksensä JamFactoryn sekä ikonisen Aardman Animations -studion johtaja ja suunnittelija Gavin Strange on myös suosittu kansainvälinen puhuja.

Gavin Strange kertoi loppuvuodesta MRKTNG-lehdelle, mitkä ovat häntä innostaneita musiikin, kirjallisuuden, videopelien, animaation ja mainonnan töitä. Alla hänen inspiraation lähteitään linkkeineen.

Gavin sanoo olevansa idealistinen realisti, joka tasapainoilee hillittömän innostuksen ja pragmaattisen prosessin välillä. Hänen missionsa puhujana on kertoa, miten voimme ainaisen kiireen keskellä löytää energiaa ja aikaa luoda merkityksellisiä asioita.

Mainos/kampanja

Izzo

YT Bikes – IZZO

Yksi kaikkien aikojen suosikeistani on IZZO-kampanja. The Line -animaatiostudion anime-lyhytelokuva on cool, raikas ja jännittävä. Sillä ei ole mitään tekemistä pyörän kanssa, paitsi aivan lopussa – se osoittaa suurta luottamusta YT:ltä!

Musiikki

Archspire

Archspire – Bleed the Future

Valintani on teknisen death metallin mestareilta. Biisi on mielettömän nopea, brutaali ja hauska. Rakastan kaikenlaista musiikkia, ja Spotify-soittolistani onkin hullu sekoitus tyylejä Olivia Rodrigon popista Lorna Shoren deathcoreen. 

Kirja

trilogy

Jeff VanderMeer – The Southern Reach Trilogy

En juurikaan ehdi lukemaan nykyisin, mutta yksi suosikkini on VanderMeerin -trilogia. Elokuva Annihilation perustuu trilogian ensimmäiseen kirjaan, joka on outo, ihmeellinen ja karmiva!

Animaatio

Arcane

Arcane

Animaatioteollisuus on kukoistaa tällä hetkellä. Yksi kaikkien aikojen suosikkiluomuksistani on 9-osainen animaatiosarja Arcane. Se on kaunis, persoonallinen, monimutkainen ja paljon muuta. Kehotan kaikkia katsomaan sen!

Videopelit

Ragnarök

God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök on mestariteos alusta loppuun. Tarina, pelattavuus, suorituskyky, visuaalit, musiikki – uskomaton kokemus, jota en unohda. Älä aliarvioi pelien voimaa ja niiden tuomia tunteita!

Trendi / ilmiö 

Fanitan yrityksiä ja kampanjoita, jotka tunnustavat vaikutuksensa ympäristöön eivätkä pyri viherpesuun. Ne tietävät, mitä ovat, eivätkä pyri johtamaan harhaan. 

Gavin  Strange  |  Jamfactory
Director & Designer
jam-factory.com
Insta | Twitter

Artikkeli on julkaistu MRKTNG 4-2023 -lehdessä

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 − 6 =