Golden Drum -kilpailu: Suomesta kolme työtä shortlistalle

Golden Drumin suomalaisia finalisteja ovat hasan & partners / Pantone Color Institute, Folk Finland / Myllylahti sekä Reaktor / Metacore.

Katso shortlistattujen suomalaistöiden esittelyt:

hasan & partnersin Riku Vassinen kommentoi Golden Drumin asemaa kansainvälisten kilpailujen joukossa:

”Osallistumme vain oikeasti laadukkaisiin ja kansainvälisesti merkittäviin mainoskilpailuihin. Golden Drum on Euroopan arvostetuimpia mainoskilpailuja. Se on mukana WARC Creative 100 -rankingissa, johon on kelpuutettu vain kansainvälisesti kovatasoisimmat mainoskilpailut eikä mitään piirisarjan piirustuskilpailuja. hasan & partners on perinteisesti lyönyt rumpua ansiokkaasti Golden Drumissa. Historiasta löytyy useita Grand Prix -voittoja, eri värisiä pystejä sekä Amin Hall of Fame -meriitti. Nykyisyydestä löytyy vaikka nyt shortlistattu Pantonen ”This is Nude”: oivaltava, laadukas ja kansainvälinen keissi. Pystin arvoista paukutusta.”

Folk Finlandin Tommi Laiho kommentoi Long Online Film -sarjassa finaaliin päässyttä työtä. Tommi Laihon kirjaa markkinoivan filmin Broken Ones (kuva) asiakkaana on kustantamo Myllylahti. Filmin toteutti Directors Guild ja ohjaajana oli Pete Riski.

”Broken Ones rikkoo tabuja. Kirjamarkkinointia ei juuri ole nähty palkinnoilla, sillä se on yleensä tylsää kansimainontaa. Elokuva ei ole hyvän mielen mainos vaan siinä näytetään väkivaltaa, sillä markkinoitava aihe on rikosromaani. Työn menestys useissa kansainvälisissä kisoissa kertoo, että olemme tehneet jotain mikä on uutta alalla.”

Reaktorin Jan Sederlöf on tyytyväinen Merge Mansion -mobiilipelille tehdyn kampanjan saamasta kansainvälisestä huomiosta:

”Kyse on suomalaisittain melko poikkeuksellisesta projektista, ja on erityisen hienoa, että se on noteerattu Suomen rajojen ulkopuolellakin. Golden Drum oli ensimmäinen kisa, johon työn entrasimme, joten täytyy toivoa, että kyseessä on vasta ensimmäinen maistiainen tulevasta.”

Voittajat julkaistaan 10. lokakuuta Golden Drum Awards -gaalassa Slovenian Portorožissa.

Katso kaikkien finalistien esittelyt

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three × 1 =