Haussa Suomen tylsin podcast-idea

Kisan voittaja pääsee toteuttamaan podcast-ideansa ilmaiseksi.

Suomen kuunnelluimmat podcastit käsittelevät seksiä, urheilua tai rikoksia. Sen sijaan yritysten aiheet nousevat harvoin kuuntelulistojen kärkeen, koska ne ovat sisällöltään vaikeita – ja tylsiä.

Nyt tylsyydestä voi olla jopa etua. Suomen Podcastmedia etsii arvovaltaisen tuomariston kera Suomen tylsintä – ja siksi vaikeinta – podcast-ideaa. Tuomaristoon kuuluvat Radio Rockin juontaja Harri Moisio, Aalto-yliopiston professori Pekka Mattila, toimittaja Olli Seuri sekä MTL:n entinen toimitusjohtaja Tarja Virmala.

Ensinäkemältä kaikkein tylsimmältä vaikuttava podcast-idea palkitaan tuottamalla sille ensimmäinen tuotantokausi täysin ilmaiseksi. Kokonainen tuotantokausi tarkoittaa 8 noin puolen tunnin jaksoa.

– Uskomme, että myös vähemmän trendikkäistäkin aiheista pystyy tekemään mielenkiintoisia podcasteja, ja niille saa myös kuulijoita, kommentoi Suomen Podcastmedian Senior Advisor Juhani Pajunen.

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu täyttämällä Suomen Podcastmedian verkkosivuilta löytyvä kilpailulomake 20.9. mennessä.

Lisätiedot
Juhani Pajunen
Senior Advisor, Suomen Podcastmedia
juhani@podcastmedia.fi
+358 45 130 4830

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × three =