Marketing Finland toimii virtuaaliorganisaationa

Toukokuusta lähtien Marketing Finland on toiminut virtuaaliorganisaationa, jolla ei ole omaa toimipistettä.

”Tämä on mahdollistanut sen, että pystymme kohdentamaan enemmän varoja ja aikaa jäsenyritystemme auttamiseen sekä kouluttamiseen”, kertoo Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki. Henkilökunta on sijoittunut pääsääntöisesti ympäri pääkaupunkiseutua, lukuun ottamatta Lemminkiä, joka tekee töitä Sysmästä käsin. ”Aika paljon tulee käytyä myös jäsenyritystemme luona eri puolella Suomea”, Lemminki kertoo.

Marketing Finland järjestää toistaiseksi vain muutamia läsnäoloa vaativia koulutuksia. Keväällä lanseerattu markkinoinnin oppimisalusta eLearning Academy sisältää jo yli sata korkeatasoista markkinoinnin koulutusta. Marketing Finlandin koulutuksista vastaava Liina Roponen kertoo etäkoulutusten suosion yllättäneen:

”eLearning-alustallamme on jo toistasataa asiakasta, ja useimmat lisenssinhaltijat sekä osallistuvat webinaareihin että katsovat valmiiksi tallennettuja markkinoinnin koulutuksia”.

Keväällä Marketing Finland julkaisi myös MRKTNG.fi -sivuston, joka käsittelee toimialan uutisten lisäksi markkinoinnin ajankohtaisia teemoja sekä jakaa markkinoinnin ostajien ja tekijöiden kokemuksia. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä MRKTNG-lehti on nyt poikkeusaikana jaettu jäsenistölle ja tilaajille digitaalisena.

Työryhmät jatkavat toimintaansa vähintäänkin yhtä aktiivisena kuin ennenkin. Tapaamiset ovat Teamsissa, mikä on lisännyt osallistumisaktiivisuutta, ja kokouksiin voidaan myös helpommin tuoda asiantuntijavieraiksi kansainvälisiä markkinoinnin asiantuntijoita.

”Olemme jäsenyrityksillemme markkinoinnin lisäresurssi ja se näkyy siinä, että meiltä kysytään paljon neuvoja sähköpostin, chat-palvelun sekä puhelimen välityksellä”, summaa Lemminki.

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four × five =