Neste ja Boston Consulting Group yhteistyöhön lentomatkailun ilmastovaikutusten vähentämiseksi

Neste auttaa yrityksiä pitämään välttämättömän lentomatkailun ilmastovaikutukset mahdollisimman pieninä.

Neste ja Boston Consulting Group (BCG) ovat allekirjoittaneet sopimuksen Neste MY Uusiutuva Lentopolttoaine™ -tuotteesta, jota toimitetaan SAS:lle ja Finnairille käytettäväksi saman verran kuin kaikilla BCG:n työntekijöiden lennoilla Pohjoismaissa on arvioitu kuluvan. BCG odottaa uuden kumppanuuden vähentävän kasvihuonekaasupäästöjä merkittävästi näiden yhtiöiden lennoilla.

Kun yritykset ottavat käyttöön uusia kokous- ja yhteydenpitokäytäntöjä maailmanlaajuisen pandemian jälkeen, henkilökohtaisille tapaamisille paikan päällä on todennäköisesti edelleen jonkin verran tarvetta.

Neste toimitti huhtikuun 2021 alussa Finnairille Neste MY Uusiutuvaa Lentopolttoainetta Helsinki-Vantaan lentoasemalle Nesteen omien liikematkojen päästöjen vähentämiseksi.

Nyt BCG on Nesteen ensimmäinen yritysasiakas, joka hyötyy samasta uusiutuvaan lentopolttoaineeseen perustuvasta ratkaisusta. BCG on sitoutunut vähentämään ilmastovaikutuksensa nettonollatasolle vuoteen 2030 mennessä.

Ratkaisu päästöjen vähennystavoitteiden saavuttamiseksi

Uusiutuvaan lentopolttoaineeseen perustuvalla ratkaisulla Neste ja lentoyhtiöt auttavat yrityksiä ja muita organisaatioita saavuttamaan päästöjen vähennystavoitteensa. Nesteen ratkaisua myydään suoraan organisaatioille ja uusiutuva lentopolttoaine toimitetaan niiden useimmin käyttämille lentoyhtiöille.

Ratkaisu sisältää kolmannen osapuolen auditointiprosessin, jolla varmistetaan, että muut asiakkaat eivät voi väittää vähentäneensä päästöjään saman uusiutuvan lentopolttoainemäärän perusteella.

Koska uusiutuvan lentopolttoaineen käyttöön velvoittava sääntely on edelleen varhaisessa kehitysvaiheessa, yritykset voivat näyttää esimerkkiä ja vähentää ilmastovaikutuksia merkittävästi vastuullisuuden edelläkävijöinä omalla toimialallaan.

”On hienoa, että liikematkailijat ovat sitoutuneet edistämään entistä vastuullisempaa lentoliikennettä. Lentomatkailulla on merkittäviä yhteiskunnallisia ja taloudellisia hyötyjä, ja niiden säilyttämiseksi meidän on ratkaistava yhdessä lentämisen ilmastohaaste”, sanoo Finnairin vastuullisuusjohtaja Anne Larilahti.

Lähde: Neste Oyj

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + 7 =