Next Generation PR World Cup – nuorten viestintäkilpailu, jossa tehdään hyvää

Next Generation PR World Cup on uusi kilpailu, jossa alan nuoret talentit pääsevät näyttämään osaamistaan hyväntekeväisyyden parissa.

Uusi kilpailu on viestintä- ja PR-toimistoja edustavan ICCOn järjestämä. Marketing Finland järjestää Suomen osakilpailun, jossa kilpailutyö toteutetaan Sairaalaklovnit ry:lle. Suomen osakilpailun voittajatiimi pääsee edustamaan maatamme kansainväliseen kilpailuun.

Kilpailuun osallistuminen on tänä vuonna maksuton. Voittajatiimi pääsee edustamaan Marketing Finlandia kansainväliseen kilpailuun ja esittelemään työnsä ICCO Global Summit 2022 tapahtumaan.

Kilpailu on tarkoitettu kilpailuhetkellä alle 35-vuotiaille viestintä- ja PR-alan ammattilaisille sekä opiskelijoille. Kilpailu tapahtuu kahden hengen tiimeissä.

Kilpailun tavoitteet

Kilpailu tuo Sairaalaklovneille uusia ajatuksia viestintään sekä kumppanihankintaan. Sairaalaklovnit tuovat iloa sairaiden lasten ja nuorten elämään ja siksi osallistumalla kilpailuun, teet myös itse hyvää.

Kilpailu tarjoaa viestinnän alalla työskenteleville tai opiskeleville nuorille tilaisuuden esitellä tuomaristossa istuville viestinnän ammattilaisille omaa viestinnän osaamista sekä ymmärrystä siitä, miten viestintää voidaan hyödyntää organisaation tavoitteiden saavuttamisessa.

Ilmoittaudu kilpailuun

Tärkeät päivämäärät

16.08.2021 klo 10:00 Kilpailuun rekisteröityminen aukeaa.
05.09.2021 klo 19:00 Rekisteröityminen päättyy.
06.09.2021 klo 10:00 – 8.9.2021 klo 10:00 Kilpailutöiden toteutus (48 h)
24.09.2021 Short-listattujen töiden (6 parasta työtä) esittely ja voittajien julkistus

Lisätiedot: Henna Salenius +358 50 471 9985 / henna.salenius@marketingfinland.fi

Lue lisää

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 + five =