Pohjoismainen mediatoimisto Tre Kronor Media laajentuu Suomeen

Norr3

Täyden palvelun mediatoimisto Tre Kronor Media | Making Science -yhtiö jatkaa laajentumistaan Pohjoismaissa avaamalla Suomen toimiston yhdessä NØRR3:n kanssa.

Tre Kronor Media perustettiin Ruotsissa vuonna 2007 ja se integroitiin osaksi Making Science -yritystä vuonna 2022. Tre Kronor Media toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja nyt myös Suomessa, työllistäen yli 80 alan asiantuntijaa. Making Science on digitaalisen markkinoinnin toimisto, jolla on yli 1 200 työntekijää 15 markkinalla.

NØRR3 perustettiin Helsingissä vuonna 2019, ja se on yrityksen tiedotteen mukaan Suomen ainoa itsenäinen täyden palvelun insight- ja mediatoimisto. Toimiston vuoden 2023 liikevaihto kasvoi yli 160 % ja rikkoi 10 miljoonan euron rajan. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa St1, Shell ja Terveystalo. NØRR3 kuuluu myös itsenäisten pohjoismaisten mediatoimistojen muodostamaan Independent Nordic Network -yhteenliittymään.

”Meille Suomeen laajentuminen tarkoittaa, että olemme nyt Pohjoismainen täyden palvelun toimisto, jolla on vahva tarjonta kaikilla Pohjoismaisilla markkinoilla ja jolla on sekä paikallista että globaalia tietotaitoa”, sanoo Niclas Fröberg, Tre Kronorin toimitusjohtaja ja perustaja.

”Kuluttajien mediakäyttäytyminen muuttuu nopeasti ja kilpailukykyisyys edellyttääkin toimistolta ketteryyden lisäksi laajaa osaamista, uusinta teknologiaa sekä paljon dataa – erinomaista palvelua ja paikallistuntemusta unohtamatta. Uskon aidosti, että tämä yhteistyö Tre Kronorin ja NØRR3:n välillä avaa tehokkaan väylän suomalaisille yrityksille kansainväliseen markkinointiin sekä ulkomaisille yrityksille tulla Suomen markkinoille”, toteaa Antti Ujainen, NØRR3:n hallituksen puheenjohtaja, perustaja ja päästrategi.

Tre Kronor Median laajentuminen Suomeen toteutetaan yhteistyössä NØRR3:n kanssa. Digistrategi Julia Rautakoski aloitti toimistossa marraskuussa 2023.

Kuvassa vasemmalta: Anni Honkaniemi, NØRR3:n toimitusjohtaja ja partneri, Malin Johansson, Tre Kronor Median pohjoismainen liiketoimintajohtaja, Julia Rautakoski, Tre Kronor Median digitaalinen strategi ja Antti Ujainen, NØRR3:n hallituksen puheenjohtaja ja partneri.

Lisätiedot Antti Ujainen, NØRR3
antti.ujainen@norr3.fi p. 046 8100 118

 

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × 5 =