Suomen Asiakastieto ja Roger Studio liiton uusiksi kumppaneiksi

Suomen Asiakastieto ja Roger Studio ovat Mainostajien Liiton uusia kumppaneita. Jäsenemme saavat arvokkaita lisäetuja mm. markkinoinnin tietokantojen tuoreutukseen, markkina-analyysien tekoon ja asiakaskokemuksen kehittämiseen.

 

Suomen Asiakastieto: Markkinointitietokannat ja tietojen tuoreutus

Suomen Asiakastiedon ja Mainostajien Liiton kumppanuus tuo tuntuvia jäsenetuja markkinatietokantojen hankinnoissa sekä CRM-integraatiossa.

  • B2B-myynnin- ja markkinoinnin kohderyhmätyökalu Yritysfiltteri PRO:n peruskäyttöön ilman vuosimaksua.
  • Verkkofiltteri-ominaisuus, jolla haetaan valtamedioissa yrityksistä julkaistuja uutisia ja tiedotteita, työpaikkailmoituksia tai twiittejä.
  • Asiakasrakenteen analyysi jäsenhintaan.
  • CRM-integraatio ja tietosisällöt jäsenhintaan.

 

Roger Studio: Asiakaskokemuksen kehittäminen

Asiakaskokemustoimisto Roger Studio Oy:n uuden kumppanuuden myötä Mainostajien Liitto saa suunnittelu- ja toteutusapua korkeatasoisten asiakaskokemuksen sisältöjen sekä koulutusten tuottamiseen. Roger Studio tulee tuottamaan myös liiton jäsenille ohjattuja kokonaisuuksia organisaation asiakaskokemuksen parantamiseen.

”Meille kumppanuuden ovat loistava tapa tuoda liittoomme korkeatasoista osaamista, jota voidaan hyödyntää jäsentemme konsultoinnissa, sisältöjen tuottamisessa omiin medioihimme sekä koulutustemme suunnittelussa ja toteutuksessa”, summaa liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki.

”Suuri osa Roger Studion asiakkaista on Mainostajien Liiton jäseniä ja siksi kumppanuus tuntui luontevalta”, kertoo Roger Studion toimitusjohtaja Kai Virtanen. ”Kumppanuuden kautta pääsemme entistä lähemmäksi asiakkaitamme ja kohtaamaan yhdessä tulevaisuuden mahdollisuuksia”, jatkaa Virtanen.

Roger Studio tulee kevään 2019 aikana näkymään asiantuntijana Mainostajien Liiton koulutuksissa sekä esittelemään erilaisia näkökulmia asiakaskokemuksesta liiton omissa medioissa. Roger Studio on kumppanina myös Mainontapäivässä, joka tänä vuonna järjestetään oman verkoston voimalla.

 

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × four =