Suomen parhaat työpaikat valittu

Great Place to Work®:n tuore tutkimus osoittaa, että työntekijäkokemus on parantunut etenkin suurissa organisaatioissa.

Suomen parhaissa työpaikoissa työntekijöiden luottamusta mittaava Trust Index © on jälleen tänäkin vuonna erinomaisella tasolla keskiarvon ollessa 86 %. Näiden yritysten toiminta poikkeaa selvästi keskimääräisestä työpaikasta, sillä maailmanlaajuisesta Gallupin tutkimuksesta ilmenee, että vain 13 % työntekijöistä on sitoutuneita työpaikkaansa.

Tietoliikennekonserni DNA nousi suurten (> 500 työntekijää) yritysten sarjassa Suomen parhaaksi työpaikaksi ensimmäistä kertaa.

”Yhtenäisen yrityskulttuurin rakentaminen toimipaikoista ja toimintorajoista riippumatta on vienyt pitkän ajan, varsinkin kun samaan aikaan olemme laajentuneet myös yritysostoin. Onnistuminen alkoi, kun ymmärrettiin, että yksi keskeisistä onnistumisen elementeistä on ihmisten kuunteleminen ja vaikutusmahdollisuuksien luominen”, kertoo DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen.

Kärkiseitsikko suurten yritysten sarjassa vuonna 2019 näyttää tältä.

1. DNA
2. Elisa Oyj
3. Visma
4. Musti ja Mirri
5. PwC
6. Linnanmäen Huvipuisto
7. Talenom Oyj

Pienten yritysten sarjan voitti Koti Puhtaaksi Oy ja keskisuurten yritysten sarjan insinööritoimisto Nitor.

 

Lähde: Great Place To Work

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × five =