TBWA\Helsingille kolme finaalipaikkaa Eurobest 2022 -kisassa

Lahti

Suomesta shortlistalle nostetut Fortumin ja Lahden kaupungin kampanjat ovat TBWA\Helsingin käsialaa.

Fortumille TBWA\Helsingin suunnittelema shortlistalle jo aiemmin Innovation-sarjassa päässyt Virén Chair by Fortum Circo® pääsi shortlistalle nyt myös sarjassa Brand Experience & Activation. Virén-tuoli on palkittu myös kansainvälisellä RedDot -muotoilupalkinnolla.

Lisäksi Lahden kaupungin kampanja Lahti – a Year of Green Innovation nousi myös Brand Experience & Activation -sarjan finaaliin. Työ on palkittu aiemmin tänä vuonna pronssilla Cresta-kilpailussa. Lahden kampanja on palkittu myös Vuoden Huipuissa hopeahuipulla ja Lahden kokonaisuuden Viita remote workstation kansainvälisellä RedDot -muotoilupalkinnolla. Lisäksi kampanja oli Fastcompany world changing ideas -finalisti.

”Kokemuksellinen markkinointi on parhaimmillaan yllättävää, välittömästi ymmärrettävää ja kertoo monimutkaisen tarinan paljon tehokkaammin kuin mihin sanat ja kuvat pystyvät. Brand Experience & Activation -kategoria on toinen jalka tulevaisuudessa ja olemme shorteista erittäin ylpeitä. Haluamme jatkossakin luoda unohtumattomia ensivaikutelmia, ennennäkemättömiä käyttöliittymiä ja oivalluksia sekä fyysisissä ympäristöissä että asiakkaidemme tuotteistuksissa. Edelläkävijöinä meidän työmme on yhdistellä asioita aiemmin totutusta poikkeavalla tavalla ja ennen kaikkea mielikuvitella sellaista mitä ei vielä ole olemassa”, sanoo TBWA\Helsingin Niclas Kristiansson, CCXO.

Eurobest-kilpailun kaikki shortlistat julkaistiin tänään 30.11. Katso kaikki kisan shortlistatut työt täällä.

Eurobestin eri sarjojen voittajat julkistetaan 12. joulukuuta ja Grand Prix ja erikoispalkinnot 14. joulukuuta.

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 5 =