Ukrainalaiset toimistot ovat pyytäneet suomalaisten markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten apua

Ukrainalaiset toimistot ovat pyytäneet suomalaisten markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten apua Marketing Finlandille lähettämässään kirjeessä.

Ukrainan sota on koskettanut Marketing Finlandin jäsenistöä monin tavoin, ja yritykset, viestintätoimistot ja vaikuttajayhteisöt ovat toimineet viime viikon lopusta lähtien Ukrainan tukena.

Tähän mennessä viestintätoimistomme ovat luoneet 150 kansainvälisestä toimistosta muodostuvan verkoston, joka auttaa Ukrainan viestintäministeriön vapaaehtoisia jakamaan tietoa medioille.

Vaikuttajayhteisömme tuottivat nopeasti ohjeistuksen vaikuttajille tiedon jakamiseen. Ohjeistus on otettu käyttöön useissa Euroopan maissa. Lisäksi olemme auttaneet tavara-avustusten toimituksissa Ukrainaan.

Marketing Finland on julkaissut APUAUKRAINAAN.FI -verkkosivuston, joka tarjoaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille tietoa Ukrainan kriisistä viestinnän ja markkinoinnin näkökulmasta ja kertoo keinoista, joilla sinä alan ammattilaisena voit auttaa ukrainalaisia. Sivuston toteutuksesta on vastannut jäsenemme Kuuki.

Tutustu sivustoon apuaukrainaan.fi

Katso myös

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 + one =